×

Voor bedrijven: start een actie

CliniClowns wilt alle zieke en gehandicapte kinderen afleiding en plezier bieden. Hier is veel geld voor nodig. Omdat wij geen subsidie ontvangen, zijn wij geheel afhankelijk van onder meer giften van acties uit het bedrijfsleven. Er zijn diverse manieren om met uw bedrijf CliniClowns in actie te komen en zo kinderen even te laten vergeten dat zij ziek zijn. 

CliniClowns zijn betaalde professionals. Zij worden regelmatig getraind om hen in staat te stellen zieke kinderen de kracht van een lach te laten ervaren. Op dit moment zijn er 71 CliniClowns. Met die clowns bieden wij kinderen niet alleen in het ziekenhuis afleiding en plezier, maar ook op andere plaatsen. Dit doen wij met onder meer met de CliniClowns Club, Circus CliniClowns, het Klein Zintuigenorkest en het CliniClowns College.

Steunen met kerst

Bedank uw personeel, relaties, vrienden of familie met een van onze kerstcadeaus en steun CliniClowns. Koop bijvoorbeeld onze kerstkaarten. Bekijk hier meer voorbeelden.

Doe een actie

Samen een actie doen voor CliniClowns geeft een goed gevoel en verbindt. Met z’n allen aan de slag om zieke kinderen even te laten vergeten dat ze ziek zijn. Er zijn veel verschillende manieren waarop u in actie kunt komen voor CliniClowns. Doe bijvoorbeeld met een bedrijventeam mee aan één van onze evenementen of verkoop een speciaal product voor CliniClowns. Wij helpen u graag. Start een goede doelen actie met uw bedrijf en ga aan de slag voor een lach. 

Help op een andere manier

Plaats bijvoorbeeld onze banner op uw website, like ons op Facebook, volg ons op Twitter. Ook hebben wij stopper advertenties beschikbaar die u kunt plaatsen in uw bedrijfsuitingen. Bent u hierin geïnteresseerd, neem dan contact op met Dominique Knaepen of met Alexandra van den Top-Kraaijenhagen via 033 469 90 40.

Sponsoring in geld

Onze diensten kosten veel geld. Wilt u hier aan bijdragen door middel van een geldelijke bijdrage? Dat kan op verschillende manieren. Wij vertellen u graag alles over de diverse mogelijkheden. Wilt u meer informatie of een afspraak maken, bel dan met Dominique Knaepen of met Alexandra van den Top-Kraaijenhagen, op 033 469 90 40. Of neem een kijkje op onze word sponsor pagina

Zij gingen u voor..

Doe inspiratie op aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden en soorten acties. Doneer bijvoorbeeld een percentage van de omzet van een bepaald product zoals Festivaldi doet, of adopteer net als Gerflor een speelkoffer. Bekijk het overzicht met mogelijkheden.

Heeft u meer interesse in het aangaan van een samenwerking met CliniClowns? Wij vertellen u graag alles over de diverse mogelijkheden. Wilt u meer informatie of een afspraak maken, bel dan met Dominique Knaepen of met Alexandra van den Top-Kraaijenhagen via 033 469 90 40.