×

Informatie over jouw betaling

Geweldig dat ook jij wilt geven voor de lach die doet leven! Op deze pagina vind je de informatie over hoe je dat kunt doen. Doneer bijvoorbeeld via het donatieformulier of maak zelf geld over.

Je kunt snel en gemakkelijk doneren via ons online donatieformulier.

Rekeningnummer CliniClowns

Je kunt ook zelf geld overmaken naar Stichting CliniClowns. Let op: de privacywet is aangescherpt om persoonsgegevens te beschermen. Dit houdt in dat wij na een donatie geen persoonsgegevens ontvangen via de bank. Je doneert dus anoniem.

Wil je dit niet? Vermeld in de omschrijving van de betalingsopdracht je e-mailadres, zodat we de gift kunnen bevestigen. We bedanken je graag, dus we zijn blij als je jouw mailadres vermeldt!

  • ​Het rekeningnummer van Stichting CliniClowns is: IBAN NL31INGB0000006640

Informatie over jouw incasso

Incassodatum
Wij incasseren jouw donatie altijd rond de 25ste, ook als je een periodieke schenking doet.

Machtigingskenmerk
Jouw automatische incasso heeft een uniek machtigingskenmerk. We vermelden dit kenmerk in de omschrijving van de incasso op je bankafschriften en/of in het bevestigingsbericht.

Overige informatie over doneren

Overschrijvingen vanuit het buitenland
Voor betalingen binnen Europa kun je gewoon ons IBAN-nummer gebruiken. Als je geld overmaakt vanuit het buitenland, heb je de Bank Identifier Code (BIC) nodig: NGBNL2A.

Is de afschrijving niet gelukt?
Als we jouw bedrag niet kunnen incasseren, proberen we het de eerstvolgende twee maanden nog een keer. Lukt dit ook niet, dan beëindigen we je donateurschap.

Nalatenschappen
Heb je een vraag over jouw (mogelijke) nalatenschap aan CliniClowns? Neem dan alsjeblieft contact op met onze relatiemanagers via nalaten@cliniclowns.nl of 033 - 330 29 88.