×

"Het werk van CliniClowns is voor ons van onschatbare waarde!"

Isabelle Roosenburg is 3 jaar en schittert sinds vorig jaar in onze commercial. Haar ouders, Cindy en Martin, vertelden ons over de enorme impact die de bezoekjes van de CliniClowns hebben gehad: “Het werk van CliniClowns is voor ons van onschatbare waarde…”

“Aan onze dochter Isabelle van 3 jaar was goed te merken dat haar verblijven in het ziekenhuis een grote impact op haar hadden. Ze wilde het er na het verlaten van het ziekenhuis echt niet meer over hebben of er op welke manier dan ook aan herinnerd worden”. 

“Het toeval wilde dat tijdens een van haar verblijven in het ziekenhuis de CliniClowns een bezoek aan haar brachten. Dit bezoek werd vastgelegd en uiteindelijk maakt Isabelle onderdeel uit van de reclamecampagne van CliniClowns. Naast dat wij hiervan genieten en er ontzettend trots op zijn, heeft dit voor ons gezin nog iets geweldigs opgeleverd. Het heeft namelijk op een ongelooflijke manier bijgedragen aan het verwerken van het door Isabelle opgelopen 'traumaatje’ gedurende haar ziekenhuisverblijven”. 

“Toen we ongeveer een half jaar later samen met haar het filmmateriaal bekeken, herbeleefde Isabelle het bezoek van de CliniClowns helemaal. Ze genoot er weer verschrikkelijk van en daarna wilde ze ook voor het eerst met ons praten over het feit dat ze in het ziekenhuis had gelegen en wat er daar allemaal met haar was gebeurd. Dit was voor ons echt een super doorbraak!” 

“We wisten al wel dat de CliniClowns geweldig werk verrichten. Ze maken een ziekenhuisopname voor een kind een stuk aangenamer door hen te verblijden met een bezoekje. Maar dat ze met dit werk ook een belangrijke bijdrage leveren aan het verwerkingsproces, dat hadden we ons niet gerealiseerd. Wij vinden daarom het werk van CliniClowns werkelijk van onschatbare waarde. Hartelijk dank daarvoor!”

Hartelijke groeten,
Cindy en Martin Roosenburg
(ouders van Isabelle)