×

Jurian in de hoofdrol

Jurian en zijn familie waren blij verrast toen ze werden uitgenodigd om het CliniClowns College te bezoeken. Zo'n opsteker konden ze heel goed gebruiken! Diana Douma, de moeder van Jurian, vertelt...

Blij verrast
"Mijn zoon Jurian heeft al heel wat meegemaakt. Omdat hij neurofibromatose type 2 (tumoren die tegen de zenuwen drukken) heeft, moet hij regelmatig naar het ziekenhuis. Dat is zwaar voor Jurian, maar ook voor ons gezin. Daarom was ik blij verrast dat we werden uitgenodigd om het CliniClowns College te bezoeken. Zo’n opsteker konden we allemaal héél goed gebruiken!"

Dikke pret
"In het CliniClowns College zag ik Jurian helemaal opbloeien en écht genieten. Hij mocht zijn familie en vriendjes meenemen, dus dat was dikke pret. Even lachen en ontspannen. En dan ook nog in een voor Jurian op maat gemaakte belevenis, waarin hij de hoofdrol had. Dat doet een moederhart zo ontzettend goed. En hem ook!"

Belangrijke opsteker
"Ik gun ieder gezin met een ziek of gehandicapt kind dat het zwaar heeft zo’n belangrijke opsteker. Even de dagelijkse werkelijkheid vergeten en je kind in de hoofdrol zien. Dat geeft energie en kracht aan het hele gezin". 

Met uw gift zet u meer zieke kinderen in de hoofdrol in het CliniClowns College! Doneer nu.