×

Korting Attractiepark Slagharen

Zwieren en zwaaien!

Speciaal voor onze nieuwsbrieflezers

Op zaterdag 7 september mogen de lezers van de CliniClowns Neusflits met korting naar Attractiepark Slagharen. Hiermee willen we onze lezers bedanken. Per persoon krijg je €9,00 korting op de reguliere toegangsprijs van €21,50. Je betaalt dus maar €13,50 per ticket. Hiervan gaat er ook nog eens een euro per ticket naar CliniClowns.

Korting op vertoon van de Neusflits

De korting krijg je op deze dag bij de kassa van het park op vertoon van de geprinte Neusflits (nieuwsbrief) die iedereen in juli heeft ontvangen. Er is geen maximaal aantal personen per mailadres, dus kom gezellig met de hele familie of vriendengroep! Op deze vrolijke dag kun je zomaar een echte CliniClown tegenkomen...

Nieuwe attracties

Attractiepark Slagharen heeft in 2013 vier gloednieuwe attracties in Jules Verne Aventureland! Je kunt tevens genieten van nog 40 andere spannende attracties. Beleef het avontuur in Wild West Adventure, ga over de kop in de Flying Cloud of zoek de hoogte op in Big Wheel. Of doe je het liever wat rustiger aan in de Monorail of wellicht in de Cable Car? Beleef ook veel plezier bij de wervelende theatershows en het unieke straattheater.

Doe ook mee aan de Rode Neuzen Race!

Op deze dag vindt ook de Rode Neuzen Race en de Neuzenroode Clubdag in het park plaats. Loop mee voor een lach, schrijf je nu in!

Deze korting geldt alleen op zaterdag 7 september 2013.