×

"Linde telt de dagen af..."

Marianne Kleinjan is de moeder van Linde: "Onze dochter Linde is een prachtmeid! Vorig jaar mochten we samen met haar naar de CliniClowns Theatertour. Het was, voor mij als moeder, hartverwarmend te zien hoe Linde van de voorstelling genoot. Nu telt ze de dagen af tot ze de clowns weer mag zien...”

Genieten, zoals je bent
"Linde heeft het Downsyndroom, maar dat is voor ons heel gewoon. Het lastige is dat andere mensen dat vaak niet vinden. Je mag nu eenmaal niet hard gillen als het je iets te veel wordt. Maar…in het theater van de CliniClowns mag dat wel! Het is een heerlijk gevoel dat je niet bekeken wordt. Dat Linde gewoon mag genieten, zoals ze is. Juist dát maakt de Theatertour zo speciaal.”

Ieder kind verdient dit
"Nog iedere week kijkt Linde naar de dvd en zingt ze uit volle borst mee met de liedjes van de voorstelling. Ze wil zo graag haar clowns weer zien! Ik vind dat ieder gehandicapt kind zo’n bijzonder uitje verdient. Even genieten. Even ‘gewoon’ zijn."

Gun een gehandicapt kind een onvergetelijke dag!
Al voor € 20 maak jij een gehandicapt kind blij met een entreekaart voor de nieuwe voorstelling Circus Boemtata. Geef jij hen een onvergetelijke dag? Doneer nu!