×

Workshop 'Contact Maken'

CliniClowns heeft een workshop ontwikkeld waarin deels ingegaan wordt op het werk van de CliniClowns in het algemeen en deels op de specifieke manier van contact maken met het zieke of gehandicapte kind vanuit de clown.

Voor medische opleidingen

Steeds vaker worden we benaderd om workshops te geven over het werk van de CliniClown en met name over ‘het maken van contact met kinderen vanuit de clown’.

De verzoeken waar wij op in kunnen gaan betreffen medische opleidingen (verpleegkundigen en artsen) voor personeel dat bij de uitvoering van hun (toekomstige) werk de CliniClowns tegenkomen en veelal zelf contact hebben met kinderen in het ziekenhuis.

Trainers

De workshop wordt gegeven door een ervaren CliniClowns-duo. Tijdens de workshop wordt ingegaan op het werk van de CliniClowns in het algemeen en deels op de specifieke manier van contact maken met het zieke en/of gehandicapte kind vanuit de clown. Door middel van o.a beeldmateriaal wordt in ongeveer 1,5 uur op een interactieve manier kennis gemaakt met het werk van CliniClowns.

Interesse?

Bij interesse in een workshop of heb je vragen over voorwaarden en kosten, graag contact opnemen met de CliniClowns Academie via info@cliniclowns.nl o.v.v. workshop contact maken.