×

Veel gestelde vragen CliniClowns Panel

Heb je een vraag over het CliniClowns Panel? Kijk dan hieronder of je het antwoord op je vraag terug kan vinden! Wil je iets anders weten, stel je vraag dan via donateurpanel@cliniclowns.nl

Hoe zit het met mijn privacy?

We respecteren jouw privacy; jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt om je uit te nodigen voor een onderzoek. Je gegevens geven wij niet door aan derden en gebruiken we ook niet voor verkoopdoeleinden. De antwoorden die je geeft tijdens het onderzoek blijven altijd anoniem. Overige voorwaarden zijn opgenomen in ons privacy statement.

Kan iedereen lid worden van het CliniClowns Panel?

Nee, alleen donateurs van CliniClowns kunnen lid worden van het panel.

Ik heb me aangemeld. Hoe gaat het nu verder?

Nadat jij je hebt aangemeld ontvang je een bevestigingsmail met een link die jou toegang geeft tot jouw profielpagina. Met behulp van de antwoorden die je hebt gegeven op de inschrijf vragenlijst, kunnen wij je doelgericht benaderen.

Ik heb me ingeschreven voor het CliniClowns Panel, maar ik ontvang (bijna) geen uitnodigingen voor onderzoek(en). Hoe kan dat?

Er zijn een aantal mogelijke oorzaken:
 
1. Niet iedereen wordt voor ieder onderzoek uitgenodigd. Voor sommige onderzoeken moeten de deelnemers voldoen aan een bepaald profiel (bijvoorbeeld een bepaalde regio of leeftijd).
2. Je hebt  jouw gegevens tijdens het inschrijven niet volledig ingevuld. Op jouw profielpagina kun je enkele aanvullende gegevens over jezelf invullen, zoals bijvoorbeeld je geboortedatum. Als je deze gegevens volledig invult, heb je een grotere kans om uitgenodigd te worden voor onderzoeken. Het kan voorkomen dat voor bepaalde onderzoeken een selectie gemaakt wordt van panelleden die aan bepaalde kenmerken voldoen.
3. Wanneer je nog nooit een uitnodiging voor deelname hebt ontvangen, kun je het beste het e-mailadres dat je bij jouw inschrijving hebt opgegeven even controleren. Misschien is er tijdens het inschrijven per ongeluk een typefout gemaakt of misschien heb je inmiddels een ander e-mailadres. Je kan jouw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens raadplegen en eventueel corrigeren op jouw eigen profielpagina.
4. Wellicht worden e-mails tegen gehouden door een spamfilter. Uitnodigingen voor onderzoeken worden altijd gestuurd vanuit een e-mailadres vanaf het domein 'mwm2.nl'. Zorg ervoor dat dit e-mailadres niet als afzender van ongewenste mail beschouwd wordt en zorg ervoor dat dit e-mailadres als toegestane afzender op de lijst van gewenste mail opgenomen wordt.
 

Heb ik speciale software nodig om mee te doen?

Nee, je hebt  geen speciale software nodig. Het enige dat je nodig hebt, is toegang tot het internet en een eigen e-mailadres zodat we je per mail kunnen uitnodigen voor de onderzoeken.
 

Hoe weet ik dat er een onderzoek is waaraan ik kan meedoen?

Je krijgt per e-mail een uitnodiging voor deelname aan het onderzoek. In deze e-mail staat een link naar het onderzoek waarmee je automatisch toegang hebt tot de enquête.

Moet ik een onderzoek meteen invullen?

Nee, je kan de vragenlijst invullen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Let wel op de periode dat het onderzoek ingevuld kan worden, dit varieert per onderzoek van enkele dagen tot enkele weken.

Hoe lang duurt het invullen van een onderzoek?

De lengte verschilt per onderzoek. Wij proberen ieder onderzoek altijd zo kort mogelijk te houden. Gemiddeld genomen kost dit je zo’n 5 minuten van je tijd.

Hoe vaak ontvang ik een uitnodiging voor onderzoek?

Als je meedoet aan het CliniClowns Panel ontvang je een aantal keer per jaar een uitnodiging om via Internet aan een onderzoek deel te nemen. Hoe vaak we je uitnodigen hangt onder meer af van jouw profiel. We nodigen je namelijk alleen uit voor onderzoek dat op jouw persoonlijke situatie is afgestemd.

Ben ik verplicht om aan alle onderzoeken deel te nemen?

Nee, deelname is niet verplicht. Als je een keer geen tijd of geen zin hebt om aan een onderzoek deel te nemen, kun je de uitnodiging gewoon negeren. Je blijft dan gewoon lid van het CliniClowns Panel.  
 

Wat voor onderzoeken kan ik verwachten?

De onderzoeken kunnen gaan over diverse onderwerpen, maar hebben altijd betrekking op het werk van CliniClowns. Je kunt onder meer denken aan het toetsen van ideeën, campagnes of de communicatie vanuit CliniClowns.

Wat gebeurt er met de onderzoeksresultaten?

De resultaten van het onderzoek gebruikt CliniClowns om haar werk nog beter af te stemmen op de wensen van haar donateurs. Na afloop van elk onderzoek doen we op deze website verslag van de belangrijkste resultaten.

Het onderzoek werkt niet, wat moet ik doen?

Mocht de link naar de vragenlijst niet werken: kopieer de link vanuit de uitnodigingsmail naar de adresbalk van jouw internet browser. Indien je nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact met ons op.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Ga naar jouw profielpagina. Als je in het formulier jouw e-mailadres invult en op 'Wachtwoord vergeten' klikt, krijg je binnen enkele minuten een mailbericht toegestuurd. Hierin staat een instructie om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Ik heb een nieuw e-mailadres, wat moet ik doen?

Je kunt jouw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens raadplegen en eventueel corrigeren op jouw eigen profielpagina. Ga hiervoor naar ‘Mijn gegevens’.

Ik wil me uitschrijven voor het CliniClowns Panel, wat moet ik doen?

Je kunt je uitschrijven na het inloggen op jouw eigen profielpagina. Na uitschrijving benaderen wij je niet meer voor onderzoeken.

Ik heb een andere vraag, wat moet ik doen?

Je kunt jouw vraag mailen naar donateurpanel@cliniclowns.nl Binnen twee werkdagen ontvang je een antwoord.