×

Piratendag 2012 groot succes!

Lachen, gieren én brullen

Zaterdag 25 augustus organiseerde CliniClowns in samenwerking met Stichting Opkikker een avontuurlijke Piratendag in het Friese Oudega. Zo’n 60 gezinnen met een langdurig ziek kind konden genieten van een Opkikkerdag in piratenstijl, om even te vergeten dat ze ziek zijn.

De ontvangst en het pirateneiland waren geheel in piratenstijl aangekleed met kanonnen, vendeliers, vuurspuwers, papagaaien en een shantykoor. Met de piratenvlag in de top van de mast zijn de gezinnen gaan varen naar het pirateneiland. Hier werden bijzondere en spectaculaire piratenactiviteiten georganiseerd. Aad Piraat heeft de kinderen middels een spannend verhaal de hele dag op een unieke en vermakelijke manier begeleid. De dag werd afgesloten met een overheerlijke barbecue.

De Piratendag werd voor de 5e keer georganiseerd, in samenwerking met Stichting Opkikker. Beide stichtingen vinden het belangrijk om elkaar aan te vullen in kennis, middelen en creativiteit. Maar liefst 80 vrijwilligers waren bereid een handje te helpen. Ook ditmaal werd het voor alle gezinnen een geweldige dag om nooit te vergeten!

CliniClowns organiseert Piratendag