×

Een hartverwarmend briefje van Sanne...

Sanne Duitshof heeft al veel meegemaakt. Ze is nog maar vier, maar afgelopen augustus moest ze alweer voor de derde keer geopereerd worden aan een hersentumor. Onderzoeken, prikken, dokters…en toch blijft ze vrolijk en stoer. Sanne gaf ons dit briefje, dat ze samen met haar moeder had geschreven. 

Wat zijn we trots!
Sanne had bij haar laatste ziekenhuisopname geen cadeautjes aan haar vriendjes en familie gevraagd. Liever wilde ze een donatie voor de CliniClowns - en zo heeft ze maar liefst € 251 ingezameld! Een bedrag dat ze met een grote glunder persoonlijk aan clowns Streep en Kluts heeft overhandigd. Een vrolijk en ontroerend moment, want wat was ze trots. En wat zijn wij trots op haar! 

Ook jouw gift is onmisbaar
Sanne wil heel graag dat meer zieke kinderen een bezoekje van onze clowns krijgen. Kinderen die ziek zijn en net als Sanne een lach verdienen. Zij weet als geen ander hoe hard die lach nodig is. Maar om meer kinderen te bezoeken zijn er wel meer clowns nodig. Jij kunt dit mogelijk maken. Help je mee, net als Sanne, met een extra gift? Mede namens haar alvast hartelijk bedankt!

Doneer vandaag nog!