×

Vragen over voorlichting

Hieronder staan vragen over voorlichting vanuit CliniClowns die ons vaak worden gesteld. Heb je een vraag? Kijk hieronder of jouw vraag ertussen staat. Wil je iets anders weten en biedt de geboden informatie geen uitkomst? Vul dan het contactformulier in en stel je vraag daar. 

Wij willen graag voorlichting over CliniClowns, hoe vragen wij dit aan?

CliniClowns heeft ambassadeurs die geregeld kosteloos en met heel veel enthousiasme het verhaal van CliniClowns vertellen. Door het aanmeldformulier in te vullen vraag je voorlichting aan. 
> Ga naar aanmeldformulier om voorlichting aan te vragen

Zijn er kosten verbonden aan een ambassadeur die een voorlichtingspraatje komt houden?

CliniClowns heeft ambassadeurs die geregeld kosteloos en met heel veel enthousiasme het verhaal van CliniClowns vertellen. Wanneer je een afspraak wilt maken voor de komst van een ambassadeur is dat altijd mogelijk. Afspraken voor een ambassadeur worden altijd onder voorbehoud gemaakt. Dit omdat we de komst van een ambassadeur helaas niet kunnen garanderen. Natuurlijk doen wij ons uiterste best om alle aanvragen te honoreren, maar mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn, dan hoor je dat zo snel mogelijk van ons. We maken dan graag een nieuwe afspraak voor een eventuele alternatieve datum. 
> Indien je graag een ambassadeur wilt aanvragen, doe dit dan middels het aanmeldformulier.