×

Word jij onze nieuwe Organisatorisch teamleider met gevoel voor de artistieke omgeving waarin je opereert?

Heb jij ervaring met complexe planningsprocessen in een dynamische omgeving én het operationeel aansturen van medewerkers? Ben je communicatief vaardig en stressbestendig? Dan is de functie Organisatorisch teamleider iets voor jou.

Functieomschrijving

Als Organisatorisch teamleider ben je samen met een Artistiek teamleider verantwoordelijk  voor het doelstellingswerk in de regio Midden Nederland en ben je hoofdverantwoordelijkheid voor budget(bewaking) en planning en organisatie. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de uitvoering en realisatie van het strategische beleid.  De nadruk ligt hierbij op het operationeel relatiebeheer in de regio en op een effectieve en efficiënte inzet van mensen en middelen zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Je geeft operationeel leiding aan regioteam Midden, dat bestaat op dit moment uit 15 clowns,  als onderdeel van de afdeling Clowns bestaande uit vijf andere regioteams en een stafafdeling.
  
Je beschikt in ieder geval over de volgende kennis en ervaring;

  • Hbo werk – en denkniveau; bij voorkeur aangetoond door een relevante afgeronde opleiding
  • Je hebt goede organisatorische en management kwaliteiten gericht op zowel de samenwerking als het boeken van resultaat
  • Je hebt ervaring met complexe planningsprocessen in een dynamische omgeving
  • Je begrijpt de essentie van (complexe) vraagstukken door logisch redeneren, het opsporen van mogelijke oorzaken, het scheiden van hoofd- en bijzaken en het leggen van verbanden tussen gegevens.
  • Je bent stressbestendig en flexibel
  • Je behoudt overzicht en focus, creëert duidelijkheid en hebt oog voor detail.
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je hebt bovengemiddelde affiniteit met waar CliniClowns voor staat
 Wij hechten groot belang aan het optimaal functioneren van het duaal leiderschap in deze functie. De match tussen de kandidaat en de Artistiek teamleider zal nadrukkelijk worden meegewogen bij de keuze van de kandidaat.
  

Over onze ambitie

Wij zien kansen op het gebied van het uitbreiden van de ontmoetingen bij bestaande speellocaties en in samenwerkingsverbanden met andere organisaties vanuit de regionale afstemming en organisatie van het werk. Wij zien ook belangrijke aandachtspunten in de ontwikkelingen binnen de zorg die van invloed kunnen zijn op de manier waarop wij het werk uitvoeren (zoals schaalvergroting, specialisatie, ambulante zorg en bezuinigingen).

Door - met aandacht voor de kwaliteit van het werk - nóg efficiënter en effectiever met middelen om te gaan, zal ruimte ontstaan om locaties vaker te bezoeken. En voor uitbreiding van het werk naar andere locaties, spelvormen en doelgroepen. Daarvoor verstevigen wij de relatie met onze zorgpartners, blijven wij het effect van het werk monitoren en stemmen wij de bezoeken van de clowns klantgericht af op de (veranderende) behoefte binnen de zorg. Als Organisatorisch teamleider speel je samen met de Artistiek teamleider een belangrijke rol in het realiseren van deze ambitie in de regio Midden Nederland.

Arbeidsvoorwaarden

CliniClowns biedt je een aanstelling van 4 dagen in een bijzondere werkomgeving. Het aanvangssalaris ligt tussen de 3.500 en 3.750 euro op voltijdbasis (afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring). CliniClowns heeft een eigen Cao met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen bij voltijddienstverband, een vergoeding voor sportschoolcontributie, een pensioenvoorziening in de vorm van een middelloonregeling en beschikbaar budget voor opleiding en training.

Procedure

Wij ontvangen graag jouw sollicitatie en CV via sollicitatie@cliniclowns.nl vóór 15 augustus 2018. Contactpersoon voor deze functie is Judith Wiersma, Senior human resource adviseur.
Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem gerust contact op met Coen Abbenhuis, Directeur. Hij is daarvoor op 23 juli én 13 augustus tussen 15.00-17.00 uur te bereiken via 033-4699041.

De eerste sollicitatiegesprekken met Coen Abbenhuis en Judith Wiersma vinden plaats op 22 augustus 2018. We proberen vóór 1 september 2018 de gehele procedure af te ronden.
Een online persoonlijkheidsanalyse is onderdeel van de selectieprocedure.