×

Klik hier voor extra informatie!

Shop Up is een second hand kledingverkoop. Behalve kleding vind je hier ook schoenen en allerlei accessoires. Alle wardrobes zijn voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. De prijzen liggen tussen de €1,- en €20,- en moeten contant betaald worden. Alles wat aan het eind van de dag niet verkocht is gaat naar Stichting CliniClowns Nederland. CliniClowns biedt zieke kinderen en mensen met dementie afleiding en plezier. Dat is nog eens goedkoop, gezellig, groen en je helpt een geweldig doel!

Wil je niet alleen maar komen winkelen maar heb je zelf ook items waar je van af wilt. We zamelen met liefde al jouw kleding in. De regels zijn als volgt: Per persoon lever je maximaal 10 items, die kwalitatief gezien nog verkocht kunnen worden. Alle items zijn gewassen, gestreken en netjes opgevouwen wanneer deze worden afgeleverd. Je verdient hiermee 30 minuten extra shopping tijd voor aanvang van het evenement!

Wil je zelf kleding en accessoires verkopen, dan huur je al voor € 12,50 een plekje. Artikelenverkoop je variërend tussen €1,- en €20,-. Je kan je tot uiterlijk 15-11 aanmelden!

Informatie: 
Datum: 16-11-2019 Locatie: NTWRKPLK, Bergstraat 8, 3811 NH Amersfoort Start event: 10:00-17:00
Entree Prijs: gratis Set up Shop: € 12,50. Kledingkast aanmelden voor 15 november!
*Voor dit event is geen refund mogelijk. Pas bij het ontvangen van een betalingsbevestiging is je aanmelding definitief.
NTWRKPLK is niet verantwoordelijk voor het kwijtraken van goederen.
** €2,50 van de rekverhuur van de Shop Up gaat naar CliniClowns. De overgebleven kleding wordt opgehaald door Sympany, die zamelt kleding in voor CliniClowns.