×

Vertaling literatuuronderzoek

Wil jij een bijdrage leveren aan het werk van CliniClowns door het vertalen van een literatuuronderzoek naar het vak en het werk van de ziekenhuisclown en de relatie tussen humor, lachen, plezier, afleiding en spelen en de gezondheid van mensen?

Het CliniClownsvak is een specialistisch vak. De CliniClowns Academie heeft als doel de kwaliteit van de organisatie op peil te brengen, te houden, te ontwikkelen en te delen en speelt een belangrijke rol in het informeren van geïnteresseerden over het CliniClownsvak en het trainen van CliniClowns. Ook doet de CliniClowns Academie onderzoek naar het effect van het werk van CliniClowns en deelt deze kennis.

Wat wordt er van de stagiair verwacht?

Door CliniClowns is literatuuronderzoek gedaan naar het vak en het werk van de ziekenhuisclown en de relatie tussen humor, lachen, plezier, afleiding en spelen en de gezondheid van mensen. CliniClowns heeft veel internationale contacten met soortgelijke organisaties in het buitenland aan wie zij de resultaten van dit onderzoek beschikbaar wil stellen. Als stagiair vertaal je het onderzoeksrapport vanuit het Nederlands naar het Engels. Het aantal pagina’s (A4-formaat) dat moet worden vertaald is ongeveer 50, waarvan iets meer dan 10 pagina’s literatuurlijst en adressen van websites en ziekenhuizen.

Wij vragen

Je studeert Engels op WO-niveau. Je beheerst zowel het Nederlands als het Engels uitstekend en bent accuraat en precies. Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een proactieve instelling. Uiteraard heb je affiniteit met het werk van CliniClowns.

Wij bieden

Een stageopdracht met een lach waarbij je je tijd volledig zelf kan indelen. Als je dat wilt, kun je (een deel van je tijd) op het kantoor van CliniClowns in Amersfoort de vertaalwerkzaamheden verrichten. De stagevergoeding is € 250,00 per maand bij 5 dagen stage per week. De exacte aanvangsdatum en duur van de opdracht zullen in overleg worden vastgesteld.

Geïnteresseerd?

Stuur dan jouw motivatiebrief met CV per e-mail naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Annette Vonk-Jurrius, afdeling HRM. Graag ontvangen wij je sollicitatie uiterlijk 31 december 2011.
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Annette, adviseur HRM, via 06-10649083 of annette.vonk@cliniclowns.nl.