×

Word evenementencoördinator

Om door te kunnen gaan met het bieden van afleiding en plezier aan kinderen met een ziekte of handicap is het belangrijk dat er voldoende fondsen worden geworven. CliniClowns is daarom aanwezig op groot- en kleinschalige evenementen, zoals festivals, braderieën en concerten, door het hele land. Tijdens deze evenementen probeert CliniClowns zoveel mogelijk geld op te halen door middel van onder andere collectes, loterijen en het verkopen van CliniClownsproducten.

Wat doen Evenementencoördinatoren?

Evenementencoördinatoren coördineren fondsenwervende activiteiten op evenementen in hun regio en zijn tijdens die evenementen hét aanspreekpunt namens CliniClowns. Voor de uitvoering van de fondsenwervende activiteiten werven zij vrijwilligers en sturen hen aan. Ook leveren Evenementencoördinatoren een proactieve bijdrage aan het uitbreiden van het aantal evenementen waarbij CliniClowns aanwezig is.
Gemiddeld ben je een paar uur per week bezig, afhankelijk van het aantal evenementen in jouw regio. De evenementen waar CliniClowns aanwezig is, vinden voornamelijk plaats in de weekenden en/of avonduren.

Interesse?

Op dit moment zijn er in alle regio's voldoende Evenementencoördinatoren. Zodra wij weer op zoek zijn naar nieuwe Evenementencoördinatoren dan plaatsen wij een vacature op deze website.