arrow-down team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk cadeau
Direct naar...

Voor scholen: van lespakket tot leuke acties

En actie! Kom in beweging met je school en organiseer een actie voor het goede doel. Ga voor CliniClowns aan de slag voor én met een lach. Hieronder een opsomming van diverse leuke acties, waar ook jij aan mee kunt doen! Je mag natuurlijk ook zelf een goede doelen actie bedenken.

Organiseer een sponsorloop voor het goede doel!

Zet je leerlingen op spelende en sportieve wijze in beweging voor zieke kinderen. Hoe? Organiseer een sponsorloop! Met onze kant-en-klare handleiding (inclusief handig sponsorloopformulier) wordt een sponsorloop organiseren leuk en makkelijk. Met de opbrengst van de sponsorloop kan CliniClowns nog meer kinderen met een ziekte of handicap afleiding en plezier bieden. Loop voor het goede doel!

Tekenen voor een lach: Art4CliniClowns

Elk kind vindt het leuk om te tekenen. Nóg leuker is het wanneer die tekening wordt gedrukt op echte kaarten of producten zoals placemats, mokken en allerlei andere leuke spullen, die de kinderen zelf mogen verkopen in hun eigen webwinkel. Met de opbrengst laat CliniClowns nog meer zieke kinderen lachen, ontspannen en genieten. Wil je met jouw klas of school ook creatieve producten maken waarmee je vrienden en familie kunt verrassen? Teken mee met Art4CliniClowns! 

Les- en spreekbeurtpakket voor scholen

CliniClowns heeft een eigen les- en spreekbeurtpakket voor scholen in het basisonderwijs. In dit pakket is van alles te vinden over het werk van CliniClowns. Vraag de pakketten aan!

Bedenk je eigen goede doelen actie

Je mag natuurlijk ook zelf een goede doelen actie bedenken. Heb je hulp nodig? Er zijn genoeg ideeën voor het inzamelen van geld. Wij helpen je graag! In actie komen voor CliniClowns is erg leuk en makkelijk. Meld je actie voor het goede doel aan! 

Sfeerimpressie van een school in actie

arrow-down team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk cadeau