calendar close camera euro check edit filters beeldmerk cadeau hand hart-hand person share

​CliniClowns presents: Dance for fun, powered by Q-music!

Wil jij ook een gratis superfeest bij jou op school? Dat kan! Want CliniClowns biedt middelbare scholen in Nederland Dance for Fun aan.

Wat is het precies?

CliniClowns biedt middelbare scholen gratis een schoolfeest aan met Q-Music The Party! In ruil daarvoor halen de leerlingen geld op voor CliniClowns. Zij laten zich sponsoren voor 1 uur non-stop dansen op de muziek van het 'Foute Uur'. 

Met Dance for fun ben je verzekerd van de leukste muziek, met The Party van Q-music. The Party kenmerkt zich door de beste hits van nu en het alleen maar populairder wordende “Foute Uur”. En natuurlijk enthousiaste en zeer ervaren Q-music deejays. Het feest is overgoten met een CliniClowns sausje. Filmpjes, wedstrijdjes, aankleding, noem het maar op. En daarnaast zijn er natuurlijk leuke prijzen voor de leerlingen die het foutst verkleed zijn en die het meeste ophalen. Wat dacht je van een Ipad mini of een kijkje in de keuken bij Q-music? Het feest duurt vier uur en kan ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds plaatsvinden. 

​Details

Wilt jullie school meedoen en samen met de DJ’s van Q-music dansen voor CliniClowns? Super! Dan is het belangrijk om het volgende te weten:

  • Voor het feest geldt min.  300 leerlingen die ieder > € 15 ophalen
  • Het feest is gratis!
  • Je krijgt een professionele spectaculaire Drive In show van Q-Music The Party
  • Elke leerling krijgt een eigen sponsorpagina op onze website
  • Je krijgt een pakket met posters, neuzen, flyers, instructies en een persbericht
Bekijk alle informatie op een rijtje.

Geinteresseerd? 
Bekijk de site voor meer informatie en direct aanmelden. Of neem contact op met ons Actieteam op 033 469 90 40 of via acties@cliniclowns.nl

Eerst meer weten?  
Vraag snel vrijblijvend informatie op én wie weet draait Lars Boelen, Daniel Smulders of Niels de Koning binnenkort op jullie school! 

Ontvang meer informatie over Dance for Fun