location calendar close camera euro info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk cadeau
Direct naar...

New York Marathon 2017: hardlopen voor het goede doel CliniClowns

Heb je geen twijfel over meedoen aan de New York Marathon op 5 november 2017 voor CliniClowns? Schrijf je dan direct in zodat je snel kunt starten met het werven van sponsorgeld. De ervaring leert dat hoe eerder je begint, hoe succesvoller je zult zijn!

Schrijf je in voor de gratis looptraining & informatiebijeenkomst

Is het jouw droom om mee te doen aan de New York Marathon? Maar twijfel je of je het conditioneel wel aankunt, je gewrichten de belasting wel aankunnen of zie je op tegen de fondsenwerving?

Kom dan naar de vrijblijvende informatiebijeenkomst en training! De eerste bijeenkomst is op zondag 22 januari bij CliniClowns in Amersfoort. Bekijk alle data.

Meer informatie

Wil je meer informatie over een deelname aan de New York Marathon voor CliniClowns? Bezoek dan de speciale actiewebsite. Hier vind je alle informatie over de weg ernaartoe, reis + arrangement, sponsorwerving, ondersteuning én de kans om aan te melden!

Niet lopen, toch steunen?

Zie je er toch vanaf om zelf de New York Marathon te lopen of een loper te sponsoren, maar wil je CliniClowns wel steunen? Dan kun je ons natuurlijk ook steunen met een donatie. Daarmee kan CliniClowns nog meer zieke kinderen laten lachen, ontspannen en genieten!

CliniClowns team van 2015

location calendar close camera euro info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk cadeau