arrow-down team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk cadeau

Hardlopen voor een goed doel

Ben jij sportief en wil jij graag hardlopen voor een goed doel? Dat kan! Je kan namelijk hardlopen (of wandelen) voor CliniClowns. Zet naast een sportieve prestatie ook nog een prestatie voor CliniClowns neer door sponsorgeld in te zamelen!

Doorzettingsvermogen, dat is van belang bij het leveren van sportieve prestaties. En juist over heel wat van dat doorzettingsvermogen moeten zieke en gehandicapte kinderen overal in Nederland beschikken. Jij kan hen steun bieden door je te laten sponsoren voor je sportieve actie! Door écht contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns er voor dat zieke kinderen weer even kind kunnen zijn. En dat komt de behandeling ten goede. Jouw sponsorbijdrage zorgt ervoor dat we nog meer zieke kinderen kunnen bereiken.

Aan welke evenementen kun je meedoen voor een goed doel?

Denk hierbij niet alleen aan marathons, maar bijvoorbeeld ook aan de wandelvierdaagse in Nijmegen. Ben jij van plan om je in te schrijven oor een wandel-en of loopevenementen? Laat je dan ook sponsoren voor CliniClowns. Denk bijvoorbeeld aan deze evenementen:

  • Stevensloop Nijmegen op 19 maart 2017
  • NN Marathon Rotterdam op 8 & 9 april 2017
  • Leiden Marathon op  20 &21 mei  2017
  • Amersfoort Marathon 18 juni 2017
  • Wandelvierdaagse Nijmegen 19 t/m 22 juli 2017
  • Amsterdam Marathon op 15 oktober 2017
  • New York City Marathon op  5 november 2017
Daarnaast kan je natuurlijk ook je laten sponsoren als je deelneemt aan een halve of hele marathon in het buitenland zoals de marathon van Berlijn, Londen, Boston, Chicago, Tokyo, New York.

New York Marathon

Ook in 2017 neemt er weer een CliniClowns marathonteam deel aan de New York City Marathon. Bekijk www.loopvoorcliniclowns.nl/nym-2017 om je aan te melden of om een van onze lopers te sponsoren.

Eén van de deelnemers aan de New York Marathon 2016 was Manjusha Nuijen. “Het lopen van de New York Marathon geeft mij een mooie kans om me voor CliniClowns in te zetten en ervoor te zorgen dat clownsbezoeken nog lang bij heel veel kinderen mogelijk zijn. De marathon vraagt doorzettingsvermogen, net als voor zieke kinderen die soms een lange weg moeten gaan.”

Lees het hele verhaal van Manjusha.

Kom in actie

Word donateur!

Ben je niet van het sporten, maar wil je wel CliniClowns steunen? Word dan donateur! Alle (kleine) beetjes helpen!

Kom in actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Ons actieteam denkt graag met je mee en helpt je op weg met een gratis actiepakket. Help je mee? Meld dan nu jouw actie aan!

Steun anders!

Wil jij op een andere manier steunen? Dat kan ook. Denk bijvoorbeeld aan het inzamelen van mobieltjes en cartridges of het kopen van knuffel Toet!

arrow-down team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk cadeau