location calendar close camera euro info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk cadeau

Hardlopen voor een goed doel

Ben jij sportief en wil jij graag hardlopen voor een goed doel? Dat kan! Je kan namelijk hardlopen (of wandelen) voor CliniClowns. Zet naast een sportieve prestatie ook nog een prestatie voor CliniClowns neer door sponsorgeld in te zamelen!

Doorzettingsvermogen, dat is van belang bij het leveren van sportieve prestaties. En juist over heel wat van dat doorzettingsvermogen moeten zieke en gehandicapte kinderen overal in Nederland beschikken. Jij kan hen steun bieden door je te laten sponsoren voor je sportieve actie! Door écht contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns er voor dat zieke kinderen weer even kind kunnen zijn. En dat komt de behandeling ten goede. Jouw sponsorbijdrage zorgt ervoor dat we nog meer zieke kinderen kunnen bereiken.

Aan welke evenementen kun je meedoen voor een goed doel?

Denk hierbij niet alleen aan marathons, maar bijvoorbeeld ook aan de wandelvierdaagse in Nijmegen. Ben jij van plan om je in te schrijven oor een wandel-en of loopevenementen? Laat je dan ook sponsoren voor CliniClowns. Denk bijvoorbeeld aan deze evenementen:

  • Stevensloop Nijmegen op 13 maart 2016
  • NN Marathon Rotterdam op 10 april 2016
  • Leiden Marathon op 21 mei 2016
  • Amersfoort Marathon 5 juni 2016
  • Wandelvierdaagse Nijmegen op 19 en tot met 22 juli 2016
  • Amsterdam Marathon op 16 oktober 2016
  • New York City Marathon op 6 november 2016

Daarnaast kan je natuurlijk ook je laten sponsoren als je deelneemt aan een halve of hele marathon in het buitenland zoals de marathon van Berlijn, Londen, Boston, Chicago, Tokyo, New York.

New York Marathon

Ook in 2016 neemt er weer een CliniClowns marathonteam deel aan de New York City Marathon. Bekijk www.loopvoorcliniclowns.nl/nym-2016 om je aan te melden of om een van onze lopers te sponsoren.

Eén van de deelnemers aan de New York Marathon is Manjusha Nuijen. “Het lopen van de New York Marathon geeft mij een mooie kans om me voor CliniClowns in te zetten en ervoor te zorgen dat clownsbezoeken nog lang bij heel veel kinderen mogelijk zijn. De marathon vraagt doorzettingsvermogen, net als voor zieke kinderen die soms een lange weg moeten gaan.”

Lees het hele verhaal van Manjusha.

Kom in actie

Word donateur!

Ben je niet van het sporten, maar wil je wel CliniClowns steunen? Word dan donateur! Alle (kleine) beetjes helpen!

Kom in actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Ons actieteam denkt graag met je mee en helpt je op weg met een gratis actiepakket. Help je mee? Meld dan nu jouw actie aan!

Steun anders!

Wil jij op een andere manier steunen? Dat kan ook. Denk bijvoorbeeld aan het inzamelen van mobieltjes en cartridges of het kopen van knuffel Toet!

location calendar close camera euro info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk cadeau