×
Je actie is aangepast
Bedankt voor je hulp bij deze actie!
Yasmine van Wieringen
Jeslee

Jurkje/rokje met rood neusje met Team Jeslee - 15 juli

Ik doe mee aan Mijn unieke jurkje heeft ergens een piepklein rood neusje
€ 0,00 opgehaald

Deze actie is afgerond

€ 0,-
0%
€ 3.000,00,-
Doneer aan CliniClowns

Over mijn actie

Jeslee : “ Het lachen is magisch want het kan de stoute ziekte eventjes weg jagen”

Jeslee roept alle meisjes van Nederland op om een eigen jurkje* te laten maken om CliniClowns te steunen. Iedere meisje mag zelf aangeven waar het rode neusje op haar jurkje moet komen. Onder de oksel
Jeslee : “ Het lachen is magisch want het kan de stoute ziekte eventjes weg jagen” + Meer lezen

Jeslee roept alle meisjes van Nederland op om een eigen jurkje* te laten maken om CliniClowns te steunen. Iedere meisje mag zelf aangeven waar het rode neusje op haar jurkje moet komen. Onder de oksel (hihi) of toch helemaal onderaan ? Of liever als decoratie bij de hals? Je mag het ook ergens op het jurkje verstoppen zodat niemand weet dat jouw jurkje een rood neusje heeft.

Maar hoe werkt dit eigenlijk ?
- Je stuurt een eenvoudig berichtje zoals : "Hoi, ik wil ook een uniek jurkje” naar info@jeslee.com
- Je ontvangt daarna een antwoord met foto's van diverse stofjes. Elke stof heeft een nummer. Je mag 1 of 2 stofjes voor je jurkje uitkiezen.
Je laat ons weten waar het rode neusje op je jurkje moet komen (het is eigenlijk niet een echt neus maar een rood diamantje wat symbolisch is voor het rode neusje van de clowns)
- Na 1 week ontvang je je unieke jurkje en als je het mooi vindt mogen je ouders €25 op ons rekening storten. Van dit bedrag gaat € 10 naar CliniClowns.

Deze actie is geldig tot oktober! Wees dus snel en stuur ons een berichtje zodat ons naaisters met je jurkje kunnen beginnen!
* Deze actie-jurkjes zijn mouwloos en hebben op een geheime plekje een rood neusje. De originele Jeslee jurkjes hebben altijd het Jeslee-label aan de binnenkant en kunnen alleen via info@jeslee.com bestelt worden. Heb je een ander model in gedachten, of wil je liever een rokje of een broekje? laat het dan aan ons per mail weten.
**Wil je zelf € 10 op de rekening van CliniClowns storten?
Heb je vragen over de jurkjes? Neem dan contact op met onze klantenservice via 06-15948090 of kijk op "Acties" op ons website www.jeslee.com.

- Minder lezen

Team Jeslee

€ 0,-
0%
€ 3.000,-

Samen hebben ze al € 0,00 opgehaald!

Ik doe mee aan