×
Je actie is aangepast
Je profiel is aangepast
Je inschrijving is nu helemaal compleet!
Je hulpvraag aan CliniClowns is ingediend!
Bedankt voor je hulp bij deze actie!
Kerstdonatie - 28 november
Martine van Rijswijk

ADOMEX

Ik doe mee aan Vier Kerst samen met CliniClowns

Deze actie is afgerond

Adomex schenkt € 5.000,- aan CliniClowns en deelt kerstgevoel
Adomex heeft een cheque van € 5.000,- overhandigd aan CliniClowns op woensdag 19 december. De gulle donatie werd gedaan tijdens de Adomex X-Mas party in gezelschap van 150 medewerkers en hun partners. De snij- en decoratiegroen specialist hoopt met dit gebaar het kerstgevoel over te brengen bij zieke kinderen en mensen met dementie.

Kerstbijdrage
‘We hebben onze relaties gezegd dat we in plaats van het geven van kerstgeschenken een bijdrage schenken aan een goed doel. Onze samenwerking met CliniClowns bestaat al langer, we zetten ons onder meer in door gebruikte cartridges en oude mobieltjes in te zamelen. Speciaal met Kerst willen we graag een extra bijdrage leveren aan een geluksmomentje voor deze groep kwetsbare mensen’, aldus Anton Klunder, Managing Director van Adomex.
Bedankje
Namens CliniClowns namen Jacques en Ineke Spruit, vrijwilligers voor het goede doel, de cheque in ontvangst en spraken hun dank uit: ‘Een heel mooi bedrag’. Ook het hoofdkantoor van CliniClowns gaf aan blij te zijn met de actie en bedankte spontaan voor de ‘fantastische gift’.

Ik doe mee aan