×
Je actie is aangepast
Je profiel is aangepast
Je inschrijving is nu helemaal compleet!
Je hulpvraag aan CliniClowns is ingediend!
Bedankt voor je hulp bij deze actie!
Leerlingen halen 17.000 euro op voor CliniClowns!
Marlene Varkevisser-Huijts

Bonhoeffer College Enschede

Deze actie is afgerond

De goed doel actie van het Bonhoeffer College heeft 17.000 euro opgebracht voor Cliniclowns. Vandaag nam CliniClown-ambassadeur Majella van ’t Hul de cheque in ontvangst op Bonhoeffer College, locatie Vlierstraat.

In het afgelopen schooljaar hebben de leerlingen van alle Bonhoeffer locaties zich op verschillende manieren ingezet om geld in te zamelen voor CliniClowns. Van sponsorloop, een circusvoorstelling, een kerstmarkt, een sponsorquiz tot aan de verkoop van broodjes en cupcakes in de kantine. Het kwam allemaal voorbij en het heeft uiteindelijk dit prachtige bedrag opgeleverd.

Elk jaar houdt het Bonhoeffer College een actie voor het goede doel. Dit jaar is gekozen voor CliniClowns. Jan van Schilt, voorzitter centrale directie zegt hierover: ‘We wilden graag iets doen voor zieke kinderen en ik weet uit eigen ervaring dat het werk dat de CliniClowns voor kinderen doen fantastisch is. De CliniClowns laten de kinderen lachen, ontspannen en genieten en daardoor kunnen ze even vergeten dat ze ziek zijn. De CliniClowns zijn een lichtpuntje in het ziekenhuis voor kinderen die dat heel goed kunnen gebruiken. Daar leveren we – en vooral onze leerlingen – heel graag een bijdrage aan’.

Majella van ’t Hul: 'Een jaar lang actie voeren op alle locaties, met dit fantastisch mooie bedrag als eindresultaat. Lieve leerlingen van het Bonhoeffer College in Enschede, geweldig mooi dat jullie dit mega hoge bedrag voor CliniClowns, bij elkaar hebben gekregen!' Dank jullie wel.

€ 17.000,00 opgehaald

  • € 17.000,00
    door Acties voor CliniClowns Acties 10-07-2018

    Bonhoeffer College

  • € 17.000,00
    door Acties voor CliniClowns Acties 10-07-2018

    Bonhoeffer College