×
Je actie is aangepast
Je profiel is aangepast
Je inschrijving is nu helemaal compleet!
Je hulpvraag aan CliniClowns is ingediend!
Bedankt voor je hulp bij deze actie!
Musical voor CliniClowns
Judith van Erp

Music Academy GLOW

Deze actie is afgerond

Uzelf trakteren op een spectaculaire show én het goede doel steunen?
Music Academy GLOW maakt het mogelijk.
Omdat we dit jaar ons 5-jarig jubileum vieren, zal een gedeelte van elk verkocht kaartje geschonken worden aan de CliniClowns.

Theatercafé 'De gulle Lach'
de musical

Theatercafé ‘De gulle Lach’ vertelt het verhaal van de familie Bougonje. Het theatercafé, van de van oorsprong Franse familie, heeft een grote populariteit verworven bij de buurtbewoners. Iedereen kent het theatercafé en het heeft dan ook vele stamgasten. Vooral de zaterdagavonden, wanneer er een Open Podium wordt georganiseerd, worden druk bezocht. Vele buurtbewoners hebben er door de jaren heen opgetreden, vaak met verrassende voorstellingen.
Maar nu dreigt er gevaar voor het theatercafé. Twee projectontwikkelaars willen het theatercafé kopen, om vervolgens af te breken, met als doel op de vrij gekomen ruimte een grote autogarage te bouwen. Hoewel de familie niet van plan is hun theatercafé op te geven, wordt het hen wel moeilijk gemaakt als beide projectontwikkelaars achter een groot familiegeheim weten te komen, waardoor zij de touwtjes stevig in handen lijken te krijgen...

De musical wordt begeleid door onze live band onder leiding van George Blanken. Het script is geschreven door Remco Klop en Marjon Dobbe en de musical wordt geregisseerd door Pepijn Schwartz, speelt momenteel in o.a. de sprookjesmusical ‘De gelaarsde Kat’ en ‘De Sprookjesboom’. De muzikale leiding (vocals) is in handen van Judith van Erp.

De voorstelling is te bezoeken op zaterdag 30 juni 2018 om 19.00 uur. En op zondag 1 juli 2018 om 14.30 uur in ‘Den Durpsherd’ te Berlicum.
Kaartjes kosten € 12,50, voor het bestellen van uw kaartjes kunt u een e-mailtje sturen naar info@musicacademyglow.nl of bezoek onze website www.musicacademyglow.