×
Je actie is aangepast
Je inschrijving is nu helemaal compleet!
Bedankt voor je hulp bij deze actie!
- -
-

Paaseitjes voor CliniClowns! - 1 maart

€ 1.000,00 opgehaald

Deze actie is afgerond

€ 0,-
133%
€ 750,00,-
Doneer aan CliniClowns

Over mijn actie

Beste heer, mevrouw,

Stichting Choose4Charities organiseert jaarlijks een paasactie voor een goede doel, uiteenlopend op het gebied van mens, dier en milieu. Tijdens deze paasactie worden op verschillende plaatsen in het land paaseitjes verkocht. Voor meer informatie over de paasacties
Beste heer, mevrouw, + Meer lezen

Stichting Choose4Charities organiseert jaarlijks een paasactie voor een goede doel, uiteenlopend op het gebied van mens, dier en milieu. Tijdens deze paasactie worden op verschillende plaatsen in het land paaseitjes verkocht. Voor meer informatie over de paasacties van afgelopen jaren, zie www.choose4charities.nl.

Wij hebben besloten de opbrengst van de paasactie van dit jaar te bestemmen aan CliniClowns. De paasactie start aanstaande donderdag 1 maart en duurt tot en met Pasen. Komend weekend verschijnt er meer informatie over de paasactie op onze website. Wij hopen ook dit jaar weer een mooie opbrengst te behalen. Is het mogelijk om ten behoeve van deze actie een gratis actiepakket te ontvangen? Ons postadres is: Alkenoord 204, 2903 XH, Capelle aan den IJssel.

Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Patrick Goverde, voorzitter

- Minder lezen

Sponsors

  • € 1.000,00 door Choose4Charities 22-05-2018
  • € 1.000,00 door - - 22-05-2018