×

Versterk CliniClowns: help bij een actie

CliniClowns zoekt versterking! Want met meer hulp kunnen we er voor nóg meer zieke en gehandicapte kinderen zijn, om ze ‘superkracht te geven’. Onze CliniClowns zetten hun verbeeldingskracht ook in voor mensen met dementie in zorginstellingen. Iedereen die ons helpt, versterkt het effect van ons werk! 

Help mee aan de actie van een ander

Je kunt zelf een actie starten óf hulp bieden aan die van een ander. Bijvoorbeeld door je tijd, kennis of expertise in te zetten of een financiële bijdrage te leveren. Onze actievoerders krijgen de mogelijkheid een lijst op te stellen van alle benodigdheden die hun actie tot een succes maken. Deze benodigdheden kunnen variëren van spullen tot bepaalde kennis en van connecties tot handjes rondom de actie.

Lever jouw bijdrage

We hebben een mooi overzicht gemaakt van alle hulpvragen die onze actievoerders hebben en waar jij je bijdrage aan kunt leveren. Zo kan het zijn dat een actievoerder hulp nodig heeft bij zijn sponsorloop, voor het uitzetten van een parcours. Of kan een actie wel wat ondersteuning bij de promotie ervan gebruiken. Zo kun jij gemakkelijk je steentje bijdragen door het inzetten van je tijd, kennis of expertise.

Samen zorgen we ervoor dat we nog meer kinderen kunnen laten ontspannen, lachen en genieten!

Of wil je liever zelf een actie starten? Dat kan natuurlijk ook!