×

Kom in actie: Inspiratie

Je eigen actie starten...je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Wat dacht je van mobieltjes inzamelen voor het goede doel, of cakejes bakken en verkopen. 

Of doe net als Jimmy Braat: hij bedacht de Clinibol, een heerlijk aardbeientaartje. Met elke verkochte bol, steunt hij CliniClowns. Onze ambassadeur Jack van Gelder ging bij hem langs. Bekijk het filmpje:

Voorbeelden van acties

Verzamel mobiele telefoons

Kom net als Alysha in actie voor CliniClowns! In drie weken tijd haalde ze ruim 1000 mobieltjes op voor CliniClowns. Deze worden gerecycled en leveren drie euro per stuk op.

Het BMW RT Forum in actie!

Het BMW RT Forum heeft ook in 2016 weer een actie georganiseerd en haalde daarmee een bedrag van 2325,- euro op voor CliniClowns! De opbrengst van het lidmaatschap werd volledig aan CliniClowns gedoneerd.Het forum bestaat uit meer dan 2200 enthousiaste BMW motorrijders. Een prachtige actie!

Verkoop hippe hoedjes

Elke zomer organiseert Rosada Fashion Outlet een actie voor het goede doel. Dit jaar kregen bezoekers van het outletcentre een fashionable festivalhoedje als ze 1 euro aan CliniClowns doneerden.

Inspiratie opgedaan?