×

Algemene voorwaarden kerstactie

Fantastisch dat je in actie komt en zo bedtijdbezoeken van de CliniClowns aan kinderen in het ziekenhuis mogelijk maakt!  

Let op: door aan deze actie deel te nemen, ga je akkoord met de voorwaarden die hieronder zijn opgenomen. Hiermee vrijwaar je CliniClowns tevens van alle aanspraken van derden uit hoofde van jouw actie. Ter zake het gebruik van je gegevens verwijzen we naar de pagina 'Privacy' op de website.  

Actie aanmelden

Door je aan te melden voor deze actie ga je akkoord met het ontvangen van e-mails die je op de hoogte houden van het verloop van je actie. Zo ontvang je bijvoorbeeld een e-mail als je actiepagina is aangemaakt of als iemand een donatie doet op jouw actiepagina. Tevens ontvang je maandelijks een nieuwsbrief van CliniClowns met inspiratie. Hiervoor kun je je te allen tijde afmelden. 

Gebruik naam, logo en foto's van CliniClowns

Uiteraard is het goed om je actie aan te prijzen. Het is toegestaan om het CliniClowns logo te gebruiken, maar alleen in combinatie met de tekst 'Ten bate van' of gebruik ons speciale logo ontworpen voor actievoerders. Het is niet toegestaan de naam CliniClowns of het CliniClowns-logo te gebruiken op producten of verpakkingen. 

Denk er bij het plaatsen van foto's en ander beeldmateriaal aan dat deze niet worden gebruikt in strijd met de rechten van een ander en dat bovendien geen inbreuk wordt gemaakt op iemands privacy. CliniClowns is op geen enkele wijze aansprakelijk indien je ten onrechte gebruik maakt van materiaal van anderen. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van CliniClowns foto's van de website te gebruiken. CliniClowns heeft beeldmateriaal beschikbaar dat wél gebruikt mag worden. Dit kan worden aangevraagd via acties@cliniclowns.nl

Al het materiaal waarin CliniClowns wordt genoemd (denk aan posters, folders, nieuwsberichten) moet voorafgaand worden voorgelegd aan het Actieteam. Deze uitingen kun je mailen naar acties@cliniclowns.nl

Het is niet toegestaan met je actie voor CliniClowns eigen commerciële belangen na te streven.  

Overmaken van het actiegeld

Mensen kunnen je actie steunen door geld over te maken via de actiepagina. Zelf ingezameld (contant) geld kan je ook – op regelmatige basis – overmaken via de actiepagina. 

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben over je actiepagina neem dan gerust contact op met het Actieteam, via 033 – 469 90 55 of acties@cliniclowns.nl