×
Je actie is aangepast

Vier Kerst samen met CliniClowns - 12 december

Team
€ 5.012,26 opgehaald
€ 0,-
222%
€ 2.250,-
Doe een donatie

Over deze actie

CliniClowns viert ook kerst! Wil jij iets goeds doen tijdens de feestdagen? Voer dan een actie of vraag in plaats van cadeaus een donatie voor CliniClowns. Sluit je aan en maak hier jouw eigen kerst actiepagina aan! Weet je niet zo goed wat je wil gaan doen? Kijk voor inspiratie eens op CliniClowns viert ook kerst! Wil jij iets goeds doen tijdens de feestdagen? Voer dan een actie of vraag in plaats van cadeaus een donatie voor CliniClowns. Sluit je aan en maak hier jouw eigen kerst actiepagina aan! Weet je niet zo goed wat je wil gaan doen? Kijk voor inspiratie eens op www.cliniclowns.nl/kerst + Meer lezen

Wij doen mee

 • Mark Weijer
  Optima ProLinQ € 250,40
 • Roland Brontsema
  F. v.d. Vooren b.v., Castor b.v., Forto b.v. en Neptunus b.v € 2.000,00
 • Anne Bosch
  Kindercentrum Robbedoes € 0,00
 • Doomijn Ruizendaal
  Doomijn Meppel € 267,20
 • Ceyda Yolcu
  Shaerp € 0,00
 • Annemiek van Daal
  Annemiek € 2.494,66

Wil je je aansluiten bij deze actie?

Kom als bedrijf in actie met kerst!

CliniClowns kerstkaarten

Verstuur met je bedrijf kerstkaarten via Goededoelkerstkaarten naar jouw relaties of medewerkers. Of neem een voorbeeld aan Hexspoor en laat medewerkers kaartjes naar uw bedrijf sturen, en doneer voor elk gemaakte kilometer een bedrag aan CliniClowns. Klik hier om meer te lezen over de actie van Hexspoor voor CliniClowns.

Rode neuzen boom op kantoor

Versier een kerstboom met rode neuzen, en laat mensen voor een klein bedrag raden hoeveel erin zitten. Zo versier je de ruimte, en steun je de CliniClowns.

Geef een najaarsgift

In plaats van een kerstcadeau kunt u er ook voor kiezen om een donatie voor CliniClowns te doen. Meld uw initiatief dan bij ons aan, zodat u ook gebruik kunt maken van ons actielogo!

Kom als school in actie met kerst!

Bestel het rode neuzen spel voor in de klas!

Leuk om cadeau te geven, maar nog leuker om zelf te spelen! Een gezellig kaartspel waarin je flink moet bluffen, opletten en de andere spelers goed in de gaten moet houden! Laat je niet bij de neus nemen door de andere spelers en raak zo snel mogelijk al je kaarten kwijt!

Verboden woord of stopwoord pot

Hebben jullie in de klas en stopwoord? Of worden er wel eens woorden gezegd die niet gezegd mogen worden? Doe voor elk woord dat je niet mag zeggen een kleine bijdrage in de pot en doneer de inhoud aan CliniClowns, maak er zo een leuk spelletje van! Probeer maar eens een lange tijd geen ja of nee te zeggen...

Sneeuwpret met de klas

Maak de grootste sneeuwpop van de school en zet er een mooie rode neus op! Laat je door ouders of docenten sponsoren voor iedere 10cm dat de sneeuwpop groter wordt!

Kerstcadeautjes voor CliniClowns

Geef de Toet knuffel cadeau

Geef jouw dierbaren voor kerst een leuke Toetknuffel cadeau! Beschikbaar in drie verschillende kleuren, en twee formaten! Onze knuffels zijn te bestellen in de webshop, maar je kan ze ook ophalen bij een verkooppunt bij jou in de buurt.

CliniClowns beeldje

Opzoek naar een origineel kerstcadeau? Maak iemand blij met een typisch CliniClowns cadeau, het CliniClowns beeldje. Neem een kijkje op onze site voor alle verschillende beeldjes die je als cadeau kunt geven.

Geef een dinerbon cadeau

Zoek je nog een leuk cadeautje voor onder de kerstboom? Geef een dinerbon cadeau en steun tegelijkertijd CliniClowns. Met een dinerbon kun je bij meer dan 2500 restaurants uiteten!

Creatieve kerst acties

Kerstkaarten voor vrienden en familie

Wil jij je vrienden en familie een fijne kerst wensen? Doe dit op een leuke en creatieve manier, verstuur een CliniClowns kerstkaart via kaartje2go!

Maak je eigen kerstproducten

Wil je met jouw eigen klas of school ook zelf kerstkaarten of andere creatieve producten maken waarmee je vrienden en familie kunt verassen deze kerst? Teken mee met Art4CliniClowns!

Verkoop spulletjes op een kerstmarkt

Wil je tijdens de kerstdagen oude spulletjes verkopen? Of misschien maak je zelf wel spullen die je wilt verkopen. Zoek naar een kerstmarkt bij jou in de buurt, en verkoop hier jouw spulletjes voor CliniClowns. Je kunt bijvoorbeeld hierbij ook Toet voor ons verkopen!

Organiseer een actie voor CliniClowns!

Winterse sponsortocht

Organiseer een alternatieve sponsorloop; laat je sponsoren voor ieder rondje schaatsen of sleeën! Of denk aan bijvoorbeeld een kerstwandeling waarbij je je laat sponsoren voor elk rondje of kilometer die je loopt en doneer het bedrag aan CliniClowns!

Doe mee aan de nieuwjaarsduik!

Daag jezelf uit en doe op 1 januari mee aan een nieuwjaarsduik! Vraag je familie en vrienden om je te sponsoren voor deze dappere actie en doneer de opbrengst aan CliniClowns!

Organiseer een Santa Run!

Als een echte Kerstman rennen voor het goede doel? Dat kan! Doe je kerstmuts op en laat je sponsoren voor elk rondje of elke kilometer die je loopt en doneer dit bedrag aan CliniClowns. Of laat je deelnemers een startbewijs kopen en doneer een gedeelte aan CliniClowns!

Overige leuke kerst acties

Kerstbomen ophalen

Is het einde van kerst al bijna in zicht? Ga gezellig langs de deuren bij je buren, en vraag of je hun kerstboom mag wegbrengen voor een paar euro! Het geld kun je dan aan CliniClowns doneren!

Oliebollen en chocoladeletters voor CliniClowns

Tijdens de feestdagen genieten van lekkere oliebollen? Of chocoladeletters cadeau doen? Bij lekker en goed kun je deze bestellen en tegelijkertijd CliniClowns steunen! Voor elke oliebol of chocoladeletter doneren zij €0,20 aan CliniClowns!

Een CliniClowns feestje!

Organiseer een kerstmusical, kerstgala of kerstfeest en doneer een gedeelte van de entreeprijs. Of plaats een piano of ander muziekinstrument in jouw winkel, school, kerk of op werk en doneer een bedrag aan CliniClowns voor ieder gespeeld kerstlied!

Kom als bedrijf in actie met kerst!

CliniClowns kerstkaarten

Verstuur met je bedrijf kerstkaarten via Goededoelkerstkaarten naar jouw relaties of medewerkers. Of neem een voorbeeld aan Hexspoor en laat medewerkers kaartjes naar uw bedrijf sturen, en doneer voor elk gemaakte kilometer een bedrag aan CliniClowns. Klik hier om meer te lezen over de actie van Hexspoor voor CliniClowns.

Bestellen