×

Kom in actie: Tips en tools

Natuurlijk wil je dat je actie zo succesvol mogelijk wordt. En dat betekent niet alleen dat je zoveel mogelijk geld ophaalt, maar ook dat je zoveel mogelijk plezier beleeft aan je actie of dat je een echte uitdaging aan gaat. We hebben een aantal tips en trucs op een rij gezet om je actie zo goed mogelijk te laten slagen.

Bekijk de hele pagina. Nog vragen? Neem dan contact met ons op via 033-4699055 of per mail via acties@cliniclowns.nl

Promoot en deel je actie

Tips en tools voor jouw actie

We helpen je graag om goede (pers)aandacht te krijgen voor je actie. Daarom hebben we een aantal tips + een voorbeeld persbericht voor je opgesteld, zodat je zelf aan de slag kan.

Promotiematerialen aanvragen

Hoe meer je actie opvalt, hoe groter de kans op aandacht… en dus donaties. Wij kunnen je hierbij een beetje helpen. Want met onze promotiematerialen kan niemand meer om je actie heen!

Wij hebben een heel scala aan promotiematerialen. Denk aan collectebussen, rode neuzen, ballonnen, vlaggen, spandoeken en ons mascottepak Toet. We helpen je graag om flink op te vallen. Vind je het leuk dit te ontvangen, laat het dan weten door te bellen naar 033-4699055 of te mailen naar acties@cliniclowns.nl

Tips en tools voor jouw actie

Afbeeldingen van ons werk

Deze collectie afbeeldingen mag je gebruiken in je uitingen om je actie te ondersteunen.

Filmpjes van ons werk

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Om te laten zien wat CliniClowns precies doet en waarom je CliniClowns steunt, kan je gebruik maken van de volgende filmpjes:

Spel ideeën

Je kan ook geld inzamelen door middel van het spelen van een spelletje. Met behulp van deze spelletjes kun je op een leuke en speelse manier geld ophalen.

Vertellen over CliniClowns

  • Wil jij met iemand delen wat CliniClowns nou precies doet? Gebruik dan onze corporate tekst
  • Wil je andere meer vertellen over het werk van CliniClowns? Gebruik dan een van onze kant-en-klare presentaties. Een variant met een quiz en de andere met veel leuke informatie over ons werk. 
    Neus op, Neus af
    Standaard presentatie
  • Wil jij op school uitleggen wat CliniClowns precies doet? Kijk dan hier.

Documenten om te bedanken