×

Programma trainingsdag vrijwilligers 29 september 2018

Iedere vrijwilliger die zich voor CliniClowns inzet is een belangrijke ambassadeur van ons werk. Of je nu Toets verkoopt of voorlichting geeft, acties begeleidt of in het Happy Call team zit: het maakt niet uit. Het verhaal van CliniClowns kennen en kunnen vertellen op jouw manier, helpt om het werk van de Clowns nog meer en beter te verspreiden en uit te dragen. Het programma van 29 september staat in het teken van dit verhaal vertellen! Kom je ook?

Programma trainingsdag

We hebben een expert op dit gebied uitgenodigd die jullie met al zijn enthousiasme en ervaring mee gaat nemen in een masterclass: Wat is jouw verhaal? Laat je verrassen en verras jezelf!

En dan zijn er nog…… workshops over omgaan met weerstand en effectief samenwerken en tot slot een verrassend en inspirerende  voorstelling/College in het teken van communiceren. Hilarische missers, open deuren en valkuilen passeren de revue!

Het wordt een dag vol lering en vermaak en natuurlijk met een lekkere lunch tussendoor en borrel na.
 
Deze dag wil je niet missen en wij willen jou niet missen dus meld je aan! Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, wil je dan ook het formulier invullen?

Meld je aan/af