×

Vrijwilliger Relaties

Wát fijn dat jij mensen zo weet te verbinden aan CliniClowns en die onmisbare support ook zo betrokken houdt. Je ondersteunt CliniClowns bij het opbouwen en onderhouden van relaties.

Aanwezig zijn bij acties en kort over ons werk vertellen, een cheque in ontvangst nemen of (online) contact onderhouden met onze achterban op social media, het zijn zomaar een paar voorbeelden van wat je zou kunnen doen als Vrijwilliger Relaties.

Je bent communicatief vaardig – weet de essentie van je boodschap helder over te brengen en krijgt ook duidelijk wat de ander bedoelt – en kunt goed enthousiasmeren. Door jouw prettige en aansprekende manier van benaderen krijg je mensen in beweging. Je hebt oog voor anderen, voelt aan waar zij behoefte aan hebben en je bent je bewust van het effect van je eigen gedrag op dat van anderen.

Heb je nog vragen?

Bel dan Marit Kuyper of Kitty Bosman via 033- 4699040, of mail naar vrijwilligers@cliniclowns.nl

Taakomschrijvingen

Happy Call

Als Vrijwilliger ‘Happy call’ draag je bij aan de missie door onze donateurs structureel een blijk van waardering te geven met als doel het verminderen van uitstroom van donateurs.

Lees meer

Webcare

Als vrijwilliger voor webcare draag je bij aan de missie door op verrassende, maar ook juiste wijze te reageren op alle berichten die CliniClowns ontvangt op social media.

Lees meer

Acties

Als vrijwilliger voor acties heb je contact met actievoerders in jouw regio. Indien gewenst informeer en inspireer je de actievoerders die voor CliniClowns een actie organiseren.

Lees meer

Andere taakgebieden

Vrijwilliger Producties en Activiteiten

Als Vrijwilliger Producties en Activiteiten draag je bij aan een goed verloop van een productie of activiteit.

Vrijwilliger Voorlichting

De Vrijwilliger Voorlichting laat de impact van ons werk zien aan onder andere actievoerders, verenigingen, (zorg)instellingen en bezoekers van evenementen.

Algemeen

Als vrijwilliger ben je de onmisbare kracht die ervoor zorgt dat CliniClowns zichtbaar wordt door het hele land. Lees meer algemene informatie over vrijwilligers.