arrow-down team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk cadeau
Direct naar...

Voor bedrijven: word sponsor

CliniClowns wil alle zieke en gehandicapte kinderen afleiding en plezier bieden. Hier is veel geld voor nodig. Omdat wij geen subsidie ontvangen, zijn wij geheel afhankelijk van onder meer giften en sponsoring uit het bedrijfsleven. Er zijn diverse manieren om met jouw bedrijf CliniClowns te steunen en zo kinderen even te laten vergeten dat zij ziek zijn.

Wij vertellen je graag alles over de diverse mogelijkheden. Wil je meer informatie of een afspraak maken? Bel dan met Dominique Knaepen of met Alexandra van den Top-Kraaijenhagen op 033 469 90 40.

Kom in actie met je bedrijf

Samen een actie doen voor CliniClowns geeft een goed gevoel en verbindt. Met z’n allen aan de slag om zieke kinderen even te laten vergeten dat ze ziek zijn. Met je bedrijf kun je op diverse manieren in actie komen voor CliniClowns. Van het inzamelen van cartridges tot aan het organiseren van jubileumacties.

Bedenk zelf een creatieve actie of sluit je aan bij een van deze bestaande acties.
 

Word sponsor van CliniClowns

Sponsoring in geld
Onze diensten kosten veel geld. Wil jouw bedrijf hier aan bijdragen door middel van financiele sponsoring? Dat kan op verschillende manieren:

  • Doneer een gedeelte van de omzet
  • Word maatschappelijk partner: word donateur voor een bepaald bedrag per maand, je bepaalt zelf hoeveel en hoe lang. Wij helpen je graag met het uitdragen van jouw steun!
Lees hier meer over de fiscale voordelen.

Sponsoring in natura
Steun CliniClowns met een aantal producten welke kunnen worden gesponsord in natura. Van printpapier tot schoonmaakmiddelen, er is van alles nodig om onze voorstellingen voor zieke en gehandicapte kinderen draaiende te houden. En daar kun jij bij helpen! 

Bekijk hier het overzicht van de benodigdheden in natura

Steun CliniClowns op zichtbaarheid
Een mooi voorbeeld is Adriaanse Transport. Zij steunt CliniClowns met zijn 2 opvallende trailers. Deze trailers rijden jaarlijks als rijdende reclamezuilen meer dan 80.000 km in Nederland. Adriaanse Transport heeft de trailers gratis ter beschikking gesteld en helpt CliniClowns op deze manier graag op weg! Ook hebben wij leuke banners voor op je website of stopper advertenties die je kunt plaatsen in je bedrijfsuitingen.

Zij gingen je voor...

Doe inspiratie op aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden en soorten acties. Doneer bijvoorbeeld een percentage van de omzet van een bepaald product zoals Festivaldi doet, of doneer samen met je bedrijf een deel van je salaris zoals HMSHost doet.

Cause related marketing
Bij cause related marketing is sprake van een verbinding van een bedrijf met een goed doel, om zichzelf of zijn producten en diensten te vermarketen. Het is de bedoeling dat het goede doel wordt gesteund terwijl het bedrijf en zijn klanten er tegelijkertijd ook beter van worden. Een mooi voorbeeld hiervan is onze samenwerking met Slimpie
 
Cause Related Marketing onderscheidt zich van sponsoring door het oogmerk van het bedrijf om er zelf ook uitdrukkelijk een voordeel mee te behalen. Uit onderzoek blijkt dat dit zorgt voor:

  • Een positieve merkbelevenis bij de klant
  • Altijd een positief fenomeen bij een sponsoring van bedrijf aan een goed doel
  • Bedrijven worden sneller vertrouwd door de consument
  • Dat bij een aankoop van een product waarbij de prijs en kwaliteit niet verschillen, het product dat voor het goede doel wordt verkocht, wint
 Meer informatie over cause related marketing vind je hier.

Salarisdonatieprogramma
Hierbij wordt de gift bepaald door de donatie van een vast deel, of een percentage, van het nettoloon van de medewerkers. Ook is het mogelijk om een donatie in salarisuren te doen of verlofdagen te schenken. Als bedrijf kun je er voor kiezen om de donaties van de medewerkers te verdubbelen of aan te vullen.
 
De medewerkers van HMS Host zetten zich al jaren in voor CliniClowns. Iedere maand leggen zij een euro opzij voor ons. Een geweldig initiatief, met groots resultaat. Met de bijdrage van de directie erbij resulteert dit al jaren in prachtige bedragen. Zo mocht CliniClowns de afgelopen drie jaar een cheque in ontvangst nemen van maar liefst € 10.000,-. 
 
Bekijk het overzicht met alle praktijkvoorbeelden.

arrow-down team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk cadeau