location calendar close camera euro info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk cadeau

Zaal huren in Amersfoort

Op zoek naar zaalverhuur in Amersfoort? Wij bieden een unieke locatie! De ruimtes in het CliniClowns College zijn te huren voor verschillende evenementen: van feestlocatie tot inspirerende vergaderruimtes.

Stichting CliniClowns ontwikkelde deze interactieve theaterbelevenis speciaal voor zieke en gehandicapte kinderen. Wanneer er geen kinderen in het CliniClowns College op bezoek zijn, kunnen ook volwassenen zich onderdompelen in deze clowneske omgeving door de zaal te huren. Met de inkomsten die dit de stichting oplevert, kunnen nog meer kinderen de kracht van een lach ervaren.

Het CliniClowns College is een unieke en inspirerende locatie voor evenementen, presentaties, seminars, workshops en andere bijeenkomsten tot 100 personen in Amersfoort. De sfeer in het College is vrij, vrolijk en onbevangen.

De verschillende ruimtes zijn met humor, gevoel voor stijl en details ingericht. Het CliniClowns College is makkelijk bereikbaar met gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Type zaal: Evenementen, presentaties, seminars, workshops e.d.
Capaciteit: 8-100 personen per ruimte
Oppervlakte: 215 m2

Catering

Tijdens jullie bijeenkomst verzorgt onze partner Daily Déli de catering. Samen met jou wordt een op maat gemaakte catering samengesteld die aansluit op jullie persoonlijke wensen en jullie budget. Onze partner selecteert de beste producten en denkt graag met je mee over de vele mogelijkheden. Van ontbijt tot sit-down dinner... bij het CliniClowns College is alles mogelijk.

Extra's

Het CliniClowns College biedt naast een unieke en inspirerende feestlocatie of vergaderruimte een tal van extra’s die jullie evenement tot een ware belevenis maken, zoals rondleidingen en workshops. Bekijk alle mogelijkheden hier.

Een offerte op maat

Heb je interesse in het CliniClowns College? En wil je deze inspirerende zaal in Amersfoort huren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Onze locatie partner Daily Déli vertelt je graag meer over de mogelijkheden voor jullie bijeenkomst in ons College. Neem contact met hen op via 033-4566992 of vraag hier een offerte aan en vraag naar het CliniClowns College. 

Sfeerimpressie

Entree CliniClowns College

De Keuken

Type zaal: Vergaderruimte, Brainstormruimte
Capaciteit: Max. 10 personen
Oppervlakte: 15 m2

De Bibliotheek

Type zaal: Vergaderruimte, Brainstormruimte
Capaciteit: Max. 10 personen
Oppervlakte: 15 m2

Het Foyer

Type zaal: Foyer, ontvangst-, vergader-, presentatie- en borrelruimte
Capaciteit: 70 personen
Oppervlakte: 72 m2
 

Theater

Type zaal: Presentatieruimte, Workshopruimte
Capaciteit: Max. 100 personen
Oppervlakte: 87 m2
 

location calendar close camera euro info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk cadeau