arrow-down team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk cadeau

Word ambassadeur (oud)

Echt het gezicht van de stichting

CliniClowns krijgt vanuit diverse hoeken uit de samenleving steun. Dit varieert van kraamborrels tot sponsorlopen van particulieren, scholen, verenigingen of bedrijven. Om aan al deze verzoeken tegemoet te komen, zijn onze ambassadeurs onmisbaar. Word ook ambassadeur!

Wat doen ambassadeurs?

Van voorlichting geven, het lossen van startschoten bij een sponsorloop, het geven van voorlichting op scholen tot aan het in ontvangst nemen van cheques: de ambassadeurs zijn van de partij om te vertellen wat Stichting CliniClowns Nederland allemaal doet.

Er zijn ook aan aantal bekende Nederlanders die zich voor CliniClowns inzetten als 'goodwill ambassadeur'. Bekijk de lijst van goodwill ambassadeurs en lees wat hun rol voor CliniClowns inhoudt.

Word ambassadeur!

Wil jij ons vertegenwoordigen, onze passie uitdragen en ben je proactief, flexibel en communicatief vaardig? Regelmatig zijn wij op zoek naar ambassadeurs.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Na een kennismakingsgesprek en een inwerkperiode tekent de ambassadeur een vrijwilligersovereenkomst. Tijdens de inwerkperiode krijgt de ambassadeur een training en informatie over CliniClowns. Een speciaal extranet zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte blijft en twee keer per jaar is er een ambassadeursdag waarop ervaringen worden uitgewisseld en informatie wordt gedeeld.

Interesse?

Op dit moment zijn er in alle regio's voldoende ambassadeurs. Zodra wij weer op zoek zijn naar nieuwe ambassadeurs dan plaatsen wij een vacature op deze website.

Natuurlijk zijn er nog andere mogelijkheden om je vrijwillig in te zetten voor CliniClowns.
> Lees meer over het Rode Neuzen Team

arrow-down team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk cadeau