×

After Summer School - Masterclasses jeugdtheater

​Altijd al willen werken met Jetse Batelaan, Ramses Graus of Elien van den Hoek? Vanuit hun visie beleven hoe je als speler, acteur, danser, poppenspeler, clown of circusartiest contact maakt met je publiek? Volg dan dit najaar de masterclasses jeugdtheater bij de After Summer School van CliniClowns.

Samen met andere ervaren spelers maak je vier dagen lang kennis met de methodes van uiteenlopende theatermakers en ervaar je hun kijk op spelen en maken. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, schrijf je snel in!

Wij maken een indeling voor een interessant programma, waarin je kennis maakt met vier verschillende makers. Naast een verdieping in verschillende methodes uit het theatervak, krijg je ook de toegepaste vorm van de CliniClown.

Wanneer:
donderdag 6 t/m zondag 9 oktober 2016
 
Waar:
Soesterweg 300A, 3812 BH Amersfoort
 
Door wie:
Jetse Batelaan, Artemis
Elien van den Hoek, Houten Huis
Ramses Graus, Het Filiaal theatermakers
Marlyn Coetsier, TG Winterberg
Jacqueline Kaptein, CliniClowns Nederland
Josephine van Rheenen, De Dansers
Meike van den Akker, poppenspeler
Cahit Metin, TENT circustheater producties

Voor wie:
Deelnemers moeten een hbo opleiding op het gebied van de podiumkunsten hebben afgerond.

Kosten:
295 euro (exclusief BTW) voor 4 dagen

​Voor meer informatie:
​Neem contact op met Annette Vonk via annette.vonk@cliniclowns.nl of bel op 06 106 490 83.

Let op! Er zijn maar 60 plekken beschikbaar. Geef je op als je interesse hebt in deelname. Binnen enkele dagen ontvang je van ons persoonlijk bericht of we je kunnen plaatsen en ontvang je de betaalinstructies.

CliniClowns Nederland biedt masterclasses voor afgestudeerden binnen de podiumkunsten, omdat verschillende aspecten uit de podiumkunsten terugkomen in het vak clownerie. CliniClowns voelen zich dan ook verwant met de podiumkunsten en de disciplines theater, dans, mime, circus, bewegingstheater en richten zich ook op de doelgroep jeugd.
CliniClowns Nederland wil door deze masterclasses kennis maken met meer professionals uit de wereld van de podiumkunsten en aan hen kenbaar maken dat ze een interessante werkgever zou kunnen zijn.

Fotocredit: Guido de Visser