×

Thymo is een dapper mannetje. Hij is geboren met blaasextrophie, een open blaas. Al 23 keer moest hij hiervoor onder narcose. Dat Thymo heel dapper is, liet hij eerder dit jaar ook zien toen hij voor CliniClowns mobieltjes opdook van de bodem bij onderwatersportvereniging Piranha.

Moeder Audrey vertelt: “De plaatselijke krant schreef een mooi artikeltje over de actie van Thymo. Hij vertelde daarin dat hij gebruikte mobieltjes en lege cartridges verzamelt voor CliniClowns. Hij had al 289 mobieltjes, 400 cartridges en 100 inkttoners gespaard. 

Duiken voor CliniClowns

Het artikel werd ook gelezen door iemand van de duikvereniging. Thymo werd uitgenodigd voor zijn eerste duikles. Eerder dit jaar was het zover. Aan het einde van de les was er nog een opdracht: er lagen mobieltjes op de bodem die hij mocht opduiken voor CliniClowns.

De dag eindigde met een grote verrassing. Ook de duikvereniging had zijn best gedaan om mobieltjes en cartridges in te zamelen. Het resultaat mocht er zijn: maar liefst 600 cartridges en 197 mobieltjes in zeventien dozen. Een geweldig initiatief!”

Kom ook in actie

Via online club Neuzenroode.nl heeft Thymo veel afleiding en plezier met de clowns en andere kinderen. Geef meer kinderen zoals Thymo een lach door ook gebruikte mobiele telefoons en lege cartridges in te zamelen. Start je eigen goede doelen actie, start nu met inzamelen!