×

Tim en Roy op bezoek

Als leden van de online CliniClowns wereld werden Tim en Roy verrast met een uitnodiging voor een bezoek aan Villa Neuzenroode (tegenwoordig de CliniClowns App genoemd). Speciaal voor de broers hadden CliniClowns Peer en Tup een quiz georganiseerd. 

Tijdens de Quiz streden Tim en Roy tegen elkaar. Roy samen met Tup en Tim samen met Peer. Ze beantwoordden allerlei vragen en speelden spelletjes. De kinderen thuis konden alles via de webcam volgen en zelf ook meedoen! Het werd een gezellige middag, waarbij Roy en Tup als grote winnaars uit de bus kwamen. Als kers op de taart werd de middag afgesloten met een muzikale jamsessie, waarbij Tim en Roy samen met de clowns de sterren van de hemel speelden.

Reacties van Tim en Roy

Roy vertelt: “Ik vond het leukste, dat we met een blinddoek voor moesten grabbelen in een doos en moesten raden wat we erin vonden. En dat we muziek gingen maken en Tup dan steeds gek deed. Ik vond het ook grappig dat Peer met het zoeken in de doos Tim z’n hand vastpakte…”

Ook Tim heeft genoten. Dit was zijn reactie: “Ik vond de Speelkoffer heel leuk... Als ik dan een la open deed kwam er een muziekje uit en dan ging Peer heel gek dansen. En dat ik samen met Peer in een team zat was erg leuk. Ik mocht op een t-shirt verven terwijl hij hem aan had en daarna mocht ik hem mee naar huis nemen… Eigenlijk was alles superleuk!”

Stel je eens voor wat je met jouw donatie mogelijk maakt.