search menu noun_57078 arrow-down cadeau kominactie team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk
×

Tim en Roy op bezoek bij CliniClowns Peer en Tup

Tim en Roy van Hulzen werden onlangs verrast met een uitnodiging voor een bezoek aan Villa Neuzenroode. Speciaal voor de broers hadden CliniClowns Peer en Tup een Quiz georganiseerd. Het werd een vrolijke en muzikale middag…

Broers Tim en Roy zijn beide 8 jaar. Sinds begin dit jaar zijn ze lid van Neuzenroode.nl, de online wereld van CliniClowns. Ze waren dan ook blij verrast met de uitnodiging van clowns Peer en Tup om samen met hen een spannende Quiz te spelen.

Tijdens de Quiz streden Tim en Roy tegen elkaar. Roy samen met Tup en Tim samen met Peer. Ze moesten allerlei vragen beantwoorden en spelletjes spelen. De kinderen thuis konden alles via de webcam volgen en zelf ook meedoen! Het werd een vrolijke middag, waarbij Roy en Tup als grote winnaars uit de bus kwamen.
De middag werd afgesloten met een muzikale jamsessie, waarbij Tim en Roy samen met Peer en Tup de sterren van de hemel speelden.

De reacties van Roy en Tim zijn duidelijk: het was superleuk!

“Ik vond het leukste, dat we met een blinddoek voor moesten grabbelen in een doos en moesten raden wat we erin vonden. En dat we muziek gingen maken en Tup dan steeds gek deed. Ik vond het ook grappig dat Peer met het zoeken in de doos Tim z’n hand vastpakte…”
Roy

“Ik vond de Speelkoffer heel leuk... Als ik dan een la open deed kwam er een muziekje uit en dan ging Peer heel gek dansen. En dat ik samen met Peer in een team zat was erg leuk. Ik mocht op een t-shirt verven terwijl hij hem aan had en daarna mocht ik hem mee naar huis nemen… Eigenlijk was alles superleuk!”
Tim

timenroy

timenroy

search menu noun_57078 arrow-down cadeau kominactie team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk