×

'TV-show ‘Zet ‘m op!' groot succes

De speciale tv-show ‘Zet ‘m op!’ heeft tot nu toe maar liefst 4.266 nieuwe donateurs opgeleverd. En dit aantal loopt nog op! Daar zijn we ontzettend blij mee, want hierdoor kunnen we heel veel extra bezoeken brengen aan kinderen die ziek of gehandicapt zijn en aan mensen met dementie. 

In het programma, dat werd uitgezonden bij de EO, werden zieke kinderen verrast door de CliniClowns. Wat de kinderen niet wisten, is dat één van de clowns hun idool is.
Zo werd de ernstige zieke Jonathan van 13 jaar verrast door niemand minder dan André van Duin. Jonathan is groot fan van André van Duin. André heeft zich in het diepste geheim voorbereid om mee te spelen als CliniClown. Maar of Jonathan hem wel herkent als André hem als CliniClown bezoekt?
 

Ervaringen van ouders

In de studio vertelden een aantal van de kinderen en hun ouders aan presentator Harm Edens over hun bijzondere ontmoetingen met de CliniClowns en hun idool. En er waren reportages te zien over het werk van de CliniClowns in het ziekenhuis en in instellingen voor mensen met dementie.  

Presentatrice Anne-Mar Zwart stond in het callcenter en hield de stand van het aantal donateurs bij. Ook sprak zij daar met Chantal, moeder van Fayenne (5 jaar). Fayenne heeft leukemie en heeft de CliniClowns al een aantal keren ontmoet in het ziekenhuis."Dat je je dochtertje weer even ziet lachen is zo fijn, er is niks mooiers.", aldus Chantal. 

Programma gemist?

Op zaterdag 22 december om 15.52 uur wordt het programma herhaald op NPO1. Maar je kunt het natuurlijk ook altijd terugkijken via uitzending gemist.

Wil je CliniClowns ook steunen, doneer dan nu!

Bekijk hier enkele fragmenten van de show

Jonathan wordt verrast door Andre van Duin en CliniClowns.

Luca wordt verrast door Rico Verhoeven en CliniClowns.

Emma wordt verrast door K3 en CliniClowns