×

Collecteer voor één keer

Heel Twente aan de slag voor een lach!

Door een ziekte of beperking zijn er veel jongens en meisjes die het zwaar hebben. Die veel minder kunnen dan hun leeftijdgenootjes. Ze maken dingen mee die voor een volwassene al moeilijk te verdragen zijn.

Collecteer voor CliniClowns en help ons nog meer kinderen aan het lachen te maken. Ook in Twente! Wij laten namelijk al in tien verschillende instellingen bij jou in de buurt kinderen lachen. Maar er zijn nog zoveel meer kinderen die even uit hun ellendige situatie gehaald kunnen worden.Jouw hulp kunnen we heel goed gebruiken. Maak tussen 14 en 20 december één avond een rondje met onze super speciale collectebus en vraag aan jouw buren een bijdrage.

Wat moet je doen en hoe werkt het?


Als je je aanmeldt om voor ons te collecteren, dan ontvang je ons collectepakket. Het collectepakket bestaat uit een vestje, een CliniClowns legitimatiebewijs en uiteraard de super speciale collectebus. Daarnaast krijg je een gebied(je) toegewezen waar jij kunt collecteren. Dat zal doorgaans een stukje zijn van de wijk waar je zelf woont.

Hoeveel tijd kost het?


In de collecteweek vragen we één avond van jouw vrije tijd. Eén avondje om bij de buren om een donatie te vragen voor een goed doel. Mocht je meer vrije tijd aan ons willen besteden, dan houden wij je uiteraard niet tegen.

Waarom Twente?


Omdat veel van onze aanhangers uit Twente komen en Tukkers bekend staan om hun vrijgevigheid.

Hoe geef ik me op?


Meld je nu aan via twente@cliniclowns.nl of bel ons op 033 - 330 29 88.

View CliniClowns in Twente in a full screen map