×

Ruim je kledingkast op en neem je oude kleding mee naar Circus CliniClowns! Inzamelen is goed voor het milieu, je bent van je oude spullen af én je steunt CliniClowns. 

€ 0,10 per kilogram textiel voor CliniClowns

Voor elke kilogram textiel ontvangt CliniClowns een vergoeding van € 0,10. Hiermee kunnen wij nog meer zieke en gehandicapte kinderen afleiding en plezier bezorgen. De kleding wordt verkocht en naast een bijdrage voor CliniClowns komt een deel van de opbrengst terecht in India en Afrika, waarbij mensen geholpen worden om zelfredzaam te worden.

Naast kleding zijn ook schoenen, accessoires (riemen, tassen, hoeden en petten) en zelfs knuffels welkom!

Alles van textiel is welkom! Ook schoenen en tassen

Wist je dat er jaarlijks 135 miljoen kilogram textiel in het restafval verdwijnt in Nederland? Dat is veel te veel, want dit textiel wordt verbrand. Dat is slecht voor het milieu en erg jammer van de goede kleding. Door je textiel in te leveren bij het Circus kan het worden hergebruikt en krijgt CliniClowns een vergoeding. Alles van textiel is welkom, naast kleding dus ook schoenen, tassen, accessoires (riemen, tassen, hoeden en petten) en zelfs knuffels zijn welkom! En niet alleen wat nog draagbaar is, maar ook wat kapot en versleten is. Geef textiel door en gooi het niet weg.. 

Bij de circustent staat een grote container waar je je textiel in kunt doen. Alvast bedankt!