×

Over het CliniClowns College

Vanaf 1 december 2019 krijgt het werk voor kind en gezin van CliniClowns een andere vorm. 

De afgelopen 26 jaar hebben we verschillende manieren ontwikkeld om kinderen in een kwetsbare situatie te laten genieten van het werk van onze clowns. En om nog beter aan die behoefte te kunnen voldoen, werken we steeds meer regionaal en in een zorgomgeving. Door de verbinding met zorginstellingen en scholen voor speciaal onderwijs te versterken, kunnen onze clowns nog beter aansluiten bij de  zorg- en leefomgeving van zieke en gehandicapte kinderen. Daarom sluit het College per 1 december 2019 haar deuren.

Van betekenis zijn
Dat betekent zeker niet dat we afscheid nemen van de kinderen en hun gezinnen, maar dat we andere vormen ontwikkelen om hen in de regio te blijven ontmoeten. Bijvoorbeeld door bij zorginstellingen en scholen voor speciaal onderwijs bij het bezoek van de CliniClowns ook de gezinnen van kinderen met een ziekte of handicap te betrekken. 

Volle bezetting t/m eind november
De plekken in het College zijn tot en met eind november al helemaal gevuld. Voor vragen kan je bellen met 033 - 330 2988 (ma-vrij van 8.30-17:00) of een mail sturen naar info@cliniclowns.nl.

Een indruk van het CliniClowns College