×

Afspraken samenwerking met de zorg

Voor elk bezoek van de CliniClowns zijn goede afspraken gemaakt.

Om elk bezoek waardevol te maken, zijn er afspraken nodig met de zorgteams van de locaties. We willen weten of kinderen, ouders of mensen met dementie een bezoek van ons willen. We willen dat iedereen van het zorgteam begrijpt wat ze van ons kunnen verwachten of wat we voor ze kunnen betekenen. En wij moeten onze rol goed begrijpen.

Afspraken op maat

Lees alles over de samenwerking tussen CliniClowns en de zorg

Overal waar we spelen, maken we afspraken op maat. Op sommige locaties hebben we een pieper, zodat zorgmedewerkers ons kunnen oproepen wanneer er hulp van CliniClowns nodig is. Op andere plekken zijn we tijdens vaste behandelmomenten aanwezig, zodat angstige kinderen hun afspraak kunnen inplannen op de dagen dat wij er zijn. Er zijn nog veel meer voorbeelden van onze samenwerkingen met de zorg.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat elk bezoek bijdraagt aan het welzijn van zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie. Ben je een zorgprofessional en denk je dat de CliniClowns van betekenis kunnen zijn op jouw locatie of afdeling? Laat het ons weten.