×

Afspraken samenwerking met de zorg

Voor elk bezoek van de CliniClowns zijn goede afspraken gemaakt.

Om elk bezoek impactvol te maken, zijn er afspraken nodig met de zorgteams van de locaties. We willen weten of kinderen en ouders een bezoek van ons willen. We willen dat iedereen van het zorgteam begrijpt wat ze van ons kunnen verwachten of wat we voor ze kunnen betekenen. En wij moeten onze rol goed begrijpen.

Afspraken op maat

Overal waar we spelen, maken we afspraken op maat. Op sommige locaties hebben CliniClowns een pieper, zodat zorgmedewerkers ze kunnen oproepen wanneer er hulp van CliniClowns nodig is. Op andere plekken zijn we tijdens vaste behandelmomenten aanwezig, zodat angstige kinderen hun afspraak kunnen inplannen op de dagen dat wij er zijn. Er zijn nog veel meer voorbeelden van onze samenwerkingen met de zorg.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat elk bezoek impact heeft op het welzijn van zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie. Ben je een zorgprofessional en denk je dat een bezoek van de CliniClowns veel kan betekenen op jouw locatie of afdeling? Laat het ons weten.