×

Onze werkwijze in samenwerking met zorgpartners

CliniClowns leren de zorgteams van Nederland graag kennen.

Als we meer samenwerken met de zorg, kunnen we meer betekenen voor het welzijn van zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie. Daarom zorgen we dat CliniClowns steeds in een vast duo dezelfde plekken bezoeken. Bij CliniClowns werken niet alleen clowns. Vanuit ons kantoor in Amersfoort zorgt een team dat elk clownsbezoek zo goed mogelijk geregeld wordt en zoveel mogelijk kan betekenen.

Relatie met het zorgteam

Door in vaste duo’s op bezoek te gaan, leren wij het zorgteam kennen en leren zij ons kennen. Niet alleen als CliniClown, maar ook als de professional achter de neus. Een goede relatie met het zorgteam is belangrijk om ons werk zo goed mogelijk te doen. Als we elkaar kennen, kunnen we beter afspreken wat van ons wordt verwacht. En als we elkaar vertrouwen, kunnen we beter op elkaar inspelen. In de ziekenhuizen en zorginstellingen waar we goede afspraken maken, kunnen we zelfs helpen bij de behandelingen zelf.

Goede samenwerking met de zorg

Een goede relatie met het zorgteam is belangrijk om ons werk zo goed mogelijk te doen.

Geen zorgen, we lopen niet in de weg. Na ruim 25 jaar spelen in ziekenhuizen, zorginstellingen, revalidatieklinieken, hospices, speciale scholen en kinderdagverblijven door heel Nederland weten we wanneer we even aan de kant moeten stappen. En natuurlijk ook wanneer we juist veel kunnen betekenen voor iemand.

We delen graag voorbeelden van onze samenwerkingen met de zorg en zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Ben je een zorgprofessional en denk je dat een bezoek van de CliniClowns veel kan betekenen op jouw locatie of afdeling? We horen graag van je.