groep individueel individual group kominactie team location calendar close camera euro search menu noun_57078 arrow-down cadeau plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk
×

Word jij onze nieuwe Databasemarketeer (m/v)?

Ben jij een kei in segmenteren en analyseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

De CliniClowns brengen sinds 1992 bezoeken aan kinderen in Nederlandse ziekenhuizen. Door écht contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns ervoor dat zieke kinderen weer even kind kunnen zijn. En dat komt de behandeling ten goede. Want samen spelen en weer even kind zijn, kan angst verminderen, pijn verlichten en emoties de ruimte geven. Ruimte om te kunnen lachen, te ontspannen en weer op jezelf te kunnen vertrouwen. Kortom: beter voelen helpt beter worden. CliniClowns. Geen kinderachtig effect.

De afdeling Marketing is verantwoordelijk voor fondsenwerving in zowel de particuliere als de zakelijke markt, het neerzetten en bewaken van een zichtbaar en helder communicatiebeleid en de inzet van vrijwilligers. Verder draagt zij zorg voor de interne communicatie binnen CliniClowns.

Wat wordt er van je verwacht als Databasemarketeer?

Je bent verantwoordelijk voor het adviseren, ondersteunen en faciliteren van de afdeling Marketing & Communicatie bij het mogelijk maken van langdurige en effectieve relaties met donateurs, actievoerders en sponsors. Op aanvraag, maar zeker ook proactief geef jij advies over waar kansen liggen, welke ontwikkelingen je ziet en waar ruimte zit voor verbetering. Om op die manier ervoor te zorgen dat we de inkomsten maximaliseren en donateurs behouden.
Dit is een nieuwe functie op de afdeling, die we in eerste instantie voor een half jaar zullen invullen.
 
De Databasemarketeer is onder meer verantwoordelijk voor:

  • het segmenteren van gegevens, maken van selecties en rapportages, doen van effectiviteitmetingen, analyseren van data en op basis daarvan advies uitbrengen;
  • het onderhouden en beheren van loyaliteitsprogramma’s en ontwerpen en verbeteren van voorspellende modellen van klantgedrag;
  • het gevraagd en ongevraagd geven van goed gefundeerde adviezen.

Uiteraard doe je dit niet alleen. Je werkt nauw samen met de twee databasespecialisten van het Bedrijfsbureau en de collega’s van de afdeling Marketing & Communicatie. Je rapporteert aan het Hoofd Marketing & Communicatie.

Wij zoeken ...

In de eerste plaats verwachten we grote affiniteit met waar CliniClowns voor staat. Je hebt een HBO-opleiding op het gebied van marketing of informatie- en communicatietechnologie afgerond en minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Je hebt kennis van en ervaring met Database Marketing, statistische analyse, rapportagesoftware, list- en campagnemanagement, CRM-systemen en SQL. Je werkt heel zelfstandig, bent financieel bewust, analytisch en resultaat- en oplossingsgericht en  je contactuele en sociale vaardigheden zijn uitstekend.

Wij bieden ...

CliniClowns biedt een gemiddelde tijdsbesteding van 20 à 24 uur per week bij voorkeur op freelance basis voor een periode van zes maanden in een bijzondere werkomgeving.

Interesse?

Je kunt solliciteren door een brief en CV te sturen naar sollicitatie@cliniclowns.nl, t.a.v. Annette Vonk-Jurrius, afdeling HRM. Graag ontvangen wij je sollicitatie uiterlijk 8 mei 2016. Wij stellen het op prijs als je in je brief vermeldt waar je onze vacature hebt gezien.

Hoewel het onze voorkeur heeft om deze vacature freelance in te vullen, nodigen wij zowel freelancers als mensen die deze functie op basis van een tijdelijke arbeidsovereenkomst willen invullen uit om te reageren.
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Esmeralda Duys, Fondsenwerver particulieren. Zij is te bereiken op 06 106 439 87.

groep individueel individual group kominactie team location calendar close camera euro search menu noun_57078 arrow-down cadeau plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk