Chat via Whatsapp
×

Word jij onze derde HR adviseur?

Heb jij ruime ervaring in verzuimcasemanagement en verzuimbegeleiding? Denk je in kansen en schakel je in je rol soepel tussen inhoud en proces? Wil je daarnaast bijdragen aan de ambitie van de organisatie om te werken aan onze positie in het zorgveld? Dan zijn wij op zoek naar jou!
In verband met uitbreiding van ons vaste HR-team zoeken wij een doortastende HR adviseur.
 

Wat ga je doen?

Als HR adviseur adviseer en ondersteun je, samen met je collega (senior) HR adviseurs, leidinggevenden en medewerkers bij HR-vraagstukken en het toepassen van het geldende HR-beleid. Daarnaast draag je bij aan de ambitie van de organisatie om te werken aan onze positie in het zorgveld, waarbij de organisatie een beweging maakt naar meer regionaal werken binnen een professionele cultuur. Je bent aanspreekpunt voor onder andere verzuim, functioneren en uitdiensttreding. Je voert alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van personeels- en verzuimadministratie uit. Tot slot lever je een bijdrage aan de werving en selectie en HR-gerelateerde projecten.

Wie ben jij?

Als HR adviseur:

  • denk je in kansen en schakel je in je rol soepel tussen inhoud en proces. Naast pragmatisme en creativiteit in je aanpak, ben je ook een stevige gesprekspartner. Je bent gewend proactief te handelen binnen een dynamische omgeving;
  • heb je een Hbo-opleiding afgerond op het gebied van Personeel & Arbeid en minimaal vijf jaar relevante ervaring;
  • heb je ruime ervaring in verzuimcasemanagement en bij voorkeur ook als preventiemedewerker;
  • heb je gedegen kennis van relevante wet- en regelgeving;
  • heb je ervaring met personeelsinformatiesystemen;
  • ben je organisatiesensitief en beschik je over goede adviesvaardigheden en overtuigingskracht;
  • heb je uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • kun je goed samenwerken en ben je klant-, kwaliteit- en resultaatgericht;
  • daarnaast heb je uiteraard affiniteit met het werk van CliniClowns.

Wat krijg je ervoor terug?

CliniClowns biedt je een aanstelling voor een jaar voor minimaal drie dagen per week (vier dagen is bespreekbaar) in een bijzondere werkomgeving, waarin zelfstandigheid, collegialiteit, plezier en betrokkenheid vanzelfsprekend zijn en er volop ruimte is voor eigen initiatief. De hoogte van het salaris ligt bij een voltijdaanstelling tussen de 2.900 en 3.300 euro, afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring. Dit is conform de CAO van CliniClowns. Daarnaast kent CliniClowns goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ons kantoor bevindt zich op tien minuten loopafstand van station Amersfoort.

Over ons

CliniClowns zet zich in voor zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie. Door echt contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns voor waardevolle geluksmomenten. Een ontmoeting met een CliniClown heeft effect: kinderen ervaren bijvoorbeeld minder stress en angst en mensen met dementie voelen zich er weer toe doen.
 
HR is verantwoordelijk voor het neerzetten en bewaken van een zichtbaar en helder HR-beleid en het adviseren van MT en managers bij de uitvoering van dit HR-beleid in de organisatie. Verder draagt HR zorg voor een goede personeels- en salarisadministratie. Bij HR werken nu twee adviseurs. In verband met de huidige organisatieontwikkelingen en het grote aantal projecten waar HR een bijdrage aan levert, zoeken we uitbreiding met een HR adviseur. In eerste instantie voor een jaar, maar met een grote kans op verlenging.

Interesse?

Stuur dan jouw motivatiebrief met CV per e-mail naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Annette Vonk, HR adviseur. Graag ontvangen wij je sollicitatie uiterlijk 10 maart 2019. Wij stellen het op prijs als je in je brief vermeldt waar je onze vacature hebt gezien.
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Annette Vonk, HR adviseur (06 106 490 83) of Judith Wiersma, Sr. HR Adviseur (06 106 497 82).
De eerste ronde van sollicitatiegesprekken zal plaatsvinden op vrijdag 15 maart 2019 en de tweede ronde op donderdag 28 maart 2019.
Een onlineassessment maakt onderdeel uit van deze procedure.