groep individueel individual group kominactie team location calendar close camera euro search menu noun_57078 arrow-down cadeau plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk cadeauneus facebook
×

Word je ons nieuwe Hoofd OOR?

Ben jij een bruggenbouwer en netwerker? Heb je actuele kennis van en een actief netwerk binnen de zorgmarkt? ​Ben je in staat tot visievorming en strategische advisering en steek je ook graag zelf de handen uit de mouwen? ​Dan zijn we op zoek naar jou!
 

Wat ga je doen?

Samen met het team onderhoud en bevorder je de samenwerking met instellingen en andere relevante partijen. Je verwerft draagvlak voor de standpunten en het doelstellingswerk binnen het bestaande netwerk en breidt dit uit. Je verzamelt kennis over de (ontwikkeling) in de zorgmarkt en initieert en vertaalt dit naar concrete adviezen en inzichten voor de organisatie op het gebied van ontwikkeling en innovatie van ons doelstellingswerk.

Wie ben jij?

Je bent een bewezen bruggenbouwer en voelt je uitgedaagd in en krijgt energie van het optimaliseren van de samenwerking in het eigen team en met andere teams binnen CliniClowns maar ook met onze partners in de zorg. Je bent een goede netwerker die op basis van kennis en kunde overtuiging en daadkracht uitstraalt. Je hebt actuele kennis van hoe de zorgmarkt functioneert en beweegt en  hebt een actief netwerk binnen de zorgmarkt. Naast leidinggeven vind je het leuk om zelf de handen uit de mouwen te steken.  Je bent besluitvaardig, kritisch en zelfverzekerd. Je haalt het beste uit jezelf en stimuleert anderen om hetzelfde te doen. Je bent duidelijk over wat je van anderen verwacht en hebt een open en heldere manier van communiceren. Je functioneert op Hbo + werk- en denkniveau. Je vindt het stimulerend om de juiste vragen te (blijven) stellen binnen de organisatie. Je bent in staat tot visievorming en strategische advisering. Je hebt passie en affiniteit voor waar CliniClowns voor staat.

Wat krijg je er voor terug?

CliniClowns biedt je een aanstelling van 0,8 Fte in een bijzondere werkomgeving. Het aanvangssalaris ligt tussen de 4.900 en 5.500 euro op voltijdbasis, afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring. Dit is conform de CAO van CliniClowns. Daarnaast kent CliniClowns goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur dan jouw motivatiebrief met CV per e-mail naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Judith Wiersma, Senior human resource adviseur. Graag ontvangen wij je sollicitatie uiterlijk 4 april 2018. 
Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem gerust contact op met Coen Abbenhuis, Directeur. Hij is daarvoor op 28 maart 2018 van 13.00-15.00 uur te bereiken via 033-4699041. 

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op 13 april 2018.
Een online analyse is onderdeel van de selectieprocedure.

 

groep individueel individual group kominactie team location calendar close camera euro search menu noun_57078 arrow-down cadeau plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk cadeauneus facebook