groep individueel individual group kominactie team location calendar close camera euro search menu noun_57078 arrow-down cadeau plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk cadeauneus
×

Word jij onze tijdelijke Online marketeer? (5 juni tot en met 3 november 2017)

Ben jij een enthousiaste online marketeer met passie voor online advertising en e-mailmarketing? Weet jij hoe je CliniClowns optimaal onder de aandacht brengt via onze online kanalen? En hoe je onze achterban betrekt en mobiliseert? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

CliniClowns brengen sinds 1992 bezoeken aan kinderen in Nederlandse ziekenhuizen. Door écht contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns ervoor dat zieke kinderen weer even kind kunnen zijn. En dat komt de behandeling ten goede. Want samen spelen en weer even kind zijn, kan angst verminderen, pijn verlichten en emoties de ruimte geven. Ruimte om te kunnen lachen, te ontspannen en weer op jezelf te kunnen vertrouwen. Kortom: beter voelen helpt beter worden. CliniClowns. Geen kinderachtig effect.
 
De afdeling Marketing is verantwoordelijk voor fondsenwerving in zowel de particuliere als de zakelijke markt, het neerzetten en bewaken van een zichtbaar en helder communicatiebeleid en de inzet van vrijwilligers. Verder draagt zij zorg voor de interne communicatie binnen CliniClowns. Voor de afdeling Marketing zijn wij voor zwangerschapsvervanging op zoek naar een tijdelijke Online marketeer met ervaring op het gebied van e-mailmarketing en online advertising. De Online marketeer werkt nauw samen met de Content marketeer en de Coördinator online communicatie om gezamenlijk inkomsten te genereren voor CliniClowns.

Wat wordt van je verwacht als Online marketeer?

Als Online marketeer denk je mee over de e-mailmarketing  en online advertising strategie van CliniClowns en voer je deze uit. Je houdt je bezig met de optimale inzet van betaalde online traffic kanalen waaronder search, social media, display en affiliate. Je adviseert en ondersteunt afdelingen bij de inzet van e-mailmarketing en online advertising. Samen met de Content marketeer en Coördinator online communicatie rol je campagnes en lead acties uit. Ook ben je verantwoordelijk voor de e-commerce van de webshop. Verder neem je deel aan lopende projecten op het gebied van marketing automation, mobile en een nieuw CRM systeem. Uiteraard draag je bij aan de jaardoelstellingen en signaleer je kansen op het gebied van online marketing.

Wie ben jij?

Je hebt kennis van en ervaring op het gebied van online marketing  met name gericht op e-mailmarketing en online advertising. Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie.  
Je werkt resultaatgericht en verliest daarbij niet de kwaliteit van je werk uit het oog, net als de wensen van je (interne) klant. Daarnaast kun je goed samenwerken en ben je communicatief vaardig. Je hebt hbo werk- en denkniveau en beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Uiteraard heb je affiniteit met het werk van CliniClowns.

Wat krijg je er voor terug?

CliniClowns biedt je een voltijdaanstelling voor 5 maanden in een bijzondere werkomgeving, waarin zelfstandigheid, collegialiteit, plezier en betrokkenheid vanzelfsprekend zijn en er volop ruimte is voor eigen initiatief. De hoogte van je bruto maandsalaris ligt tussen de 2.700 en 3.000 euro bij een voltijdaanstelling, afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring. Dit is conform de CAO van CliniClowns. Daarnaast kent CliniClowns goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ons kantoor bevindt zich op tien minuten loopafstand van station Amersfoort.

Interesse?

Stuur dan jouw motivatiebrief met CV per e-mail naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Judith Wiersma (HR). Graag ontvangen wij je sollicitatie uiterlijk 16 april 2017. Wij stellen het op prijs als je in je brief vermeldt waar je onze vacature hebt gezien. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Ga naar www.cliniclowns.nl of neem gerust contact op met Julia Hommersen-de Jong, Online marketeer (06-10625519).
 

groep individueel individual group kominactie team location calendar close camera euro search menu noun_57078 arrow-down cadeau plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk cadeauneus