×

Oriëntatieworkshop CliniClown

Ben jij opgeleid op het gebied van theater of drama en wil je ervaren of het werken als CliniClown bij je past? Kom dan naar de oriëntatieworkshop op zaterdag 30 november 2019.

De CliniClown werkt op het snijvlak van theater en de zorg en is voor kinderen of mensen met dementie een venster naar buiten en opent de deur naar verbeelding. De kracht van de CliniClown is dat hij vanuit werkelijke aandacht bij ieder contact écht kijkt naar degene die hij ontmoet. De CliniClown erkent de werkelijkheid en de behoefte en gevoelens van de ander en nodigt uit om mee te spelen in wat op dat moment ontstaat.
Tijdens de oriëntatieworkshop ga je ervaren of het werken als CliniClown ook iets voor jou is.

Voor wie?

Alles wat je wil weten over het werken als CliniClown

De oriëntatieworkshop is voor iedereen die een opleiding op het gebied van theater of drama (zoals Docent Theater, Acteursopleiding of Creatieve Therapie Drama) heeft gevolgd of vergelijkbare ruime (praktijk) ervaring heeft op het gebied van theater/drama en clownerie.

Wanneer?

Zaterdag 30 november 2019 van 10.00 - 17.00 uur.

Waar?

Soesterweg 300A, 3812 BH Amersfoort

Docent

De workshop wordt verzorgd door Desiree van de Wiel, zelf ook CliniClown én trainer.

Kosten

€ 50 inclusief lunch

Aanmelden

Heb je interesse, meld je dan aan via aanmelding@cliniclowns.nl. Vermeld daarbij dat het om de oriëntatieworkshop gaat en stuur je cv mee.