calendar close camera euro check edit filters beeldmerk cadeau hand hart-hand person share

Word jij onze Redactiestagiair(e) online?

Ben je initiatiefrijk, creatief en supernieuwsgierig en heb je gevoel voor humor? Dan is deze stage voor jou! Per september 2016 zoeken wij een voltijd stagiair(e) voor minimaal 4 maanden.

De Marketingmissie

De afdeling Marketing bestaat uit Communicatie en Fondsenwerving. Samen hebben wij als doel om het contact tussen clown en kind mogelijk te maken door de samenleving op verrassende, eigen wijze met het werk van CliniClowns te verbinden. Om zo draagvlak in de Nederlandse samenleving te creëren en het doelstellingswerk mogelijk te maken.

Als redactiestagiair werk je samen met vijf communicatiecollega’s en een stagiair communicatie. We houden ons bezig met het merkimago, de reputatie, de naamsbekendheid en de positionering van CliniClowns. Daarnaast informeren en werven we (potentiële) doelgroepen voor de verschillende activiteiten van CliniClowns.

Wat ga je doen?

Jij vult je dagen met het creëren en publiceren van mooie, grappige, ontroerende en magische verhalen voor blogberichten, social media, websiteteksten en de nieuwsbrieven. Je vertaalt de contentmarketingstrategie en nieuwe huisstijl door naar pakkende teksten, foto’s en video’s. Je leert hoe je een goede contentkalender kunt opstellen en beheren, hoe je voor verschillende doelgroepen kunt schrijven en hoe je de social media kanalen volop kunt benutten, monitoren en vanuit analyse kunt verbeteren.

Wie ben jij?

Je bent een tweede- of derdejaars Hbo-student in de richting van communicatie, marketing, journalistiek of media en bent op zoek naar een stage per september 2016 voor vijf dagen per week gedurende minimaal vier maanden. Je kunt goed schrijven, vindt het leuk om interviews af te nemen (of bent bereid dit te leren), hebt gevoel voor humor en bruist van de ideeën. Daarnaast durf je actie te ondernemen en heb je bij voorkeur ervaring met social media en fotobewerking.

Het spreekt voor zich dat je affiniteit hebt met het werk van CliniClowns en je wilt inzetten voor zieke en gehandicapte kinderen.

Wat krijg je ervoor terug?

Een leuke stageplek per september 2016 waar geen dag hetzelfde is en waar je echt goed leert hoe het is om in een professionele omgeving te werken. Je werkt in een team van enthousiaste collega’s op ons kantoor op tien minuten loopafstand van station Amersfoort. Je ontvangt een stagevergoeding van € 250,00 bruto per maand bij vijf dagen stage per week. De exacte duur en aanvangsdatum van de stage zullen in overleg worden vastgesteld.

Interesse?

Stuur dan jouw motivatiebrief met CV per e-mail naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Karina Gutter, afdeling HRM. Graag ontvangen wij je sollicitatie zo spoedig mogelijk.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met Sarah Comajta, via sarah.comajta@cliniclowns.nl.