search menu noun_57078 arrow-down cadeau kominactie team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk
×

Word jij onze stagiair(e) ICT?

Zoek je een leuke stageplaats in een dynamische omgeving, waarbij je te maken krijgt met alle facetten van het ICT-vak die binnen een organisatie aan bod komen? Kom dan bij CliniClowns stage lopen!

 
CliniClowns brengen sinds 1992 bezoeken aan kinderen in Nederlandse ziekenhuizen. Door écht contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns ervoor dat zieke kinderen weer even kind kunnen zijn. En dat komt de behandeling ten goede. Want samen spelen en weer even kind zijn, kan angst verminderen, pijn verlichten en emoties de ruimte geven. Ruimte om te kunnen lachen, te ontspannen en weer op jezelf te kunnen vertrouwen. Kortom: beter voelen helpt beter worden. CliniClowns. Geen kinderachtig effect.

Binnen het Bedrijfsbureau zijn alle ondersteunende processen, waaronder de ICT-processen, voor de hele organisatie ondergebracht. De ICT-ers dragen zorg voor implementatie, onderhoud, dagelijks beheer en continuïteit van kantoorautomatisering, applicatiebeheer en telecomvoorzieningen.

Wat ga je doen?

Als stagiair ICT werk je samen met de Systeembeheerder. Samen zorgen jullie voor een stabiele en efficiënte omgeving van de kantoorautomatisering en telecomvoorzieningen.
Daarnaast help je bij het installeren en beheren van hardware en software. Je kunt daarbij denken aan de volgende taken:

 • beheren van de active directory;
 • beheren van standaardclient- en serversysteemprogrammatuur;
 • installeren van updates;
 • geven van eerstelijns support voor standaardsysteemprogrammatuur;
 • beheren en beveiligen van de technische infrastructuur.

Wie ben jij?

De ideale stagiair(e):

 • volgt een MBO-opleiding op het gebied van ICT-beheer;
 • heeft kennis van en ervaring met de Windowsomgeving;
 • heeft ervaring met het aanmaken van gebruikers in active directory;
 • beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • is minstens vijf maanden beschikbaar voor minimaal vier dagen per week;
 • kan zowel zelfstandig werken als in teamverband;
 • is klant-, kwaliteit- en oplossinggericht en proactief. 
Ervaring met VMware en Office 365 is een pre. En het spreekt voor zich dat je affiniteit hebt met het werk van CliniClowns.

Wat krijg je ervoor terug?

Per september 2017 een uitdagende stageplek waar geen dag hetzelfde is! Je komt terecht in een team van enthousiaste collega’s op ons kantoor op tien minuten loopafstand van station Amersfoort. De stagevergoeding is € 250,00 bruto per maand bij vijf dagen stage per week. De exacte duur en aanvangsdatum van de stage zullen in overleg worden vastgesteld.

Interesse?

Stuur dan jouw motivatiebrief met CV per e-mail naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Karina Gutter, afdeling HRM. Graag ontvangen wij je sollicitatie zo spoedig mogelijk.
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Ga naar www.cliniclowns.nl of neem contact op met Erik van Sluijs, Systeembeheerder, via Erik@cliniclowns.nl of 06 102 763 27.

search menu noun_57078 arrow-down cadeau kominactie team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk